40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
22. januára 2018 o 20:07 #99966
Retro
Účastník (Participant)Servus Papi! Ale veď predsa v starobe sa treba srať s hrdzavými vekilkami nie? A vlastne kedy začína staroba?:-)
22. januára 2018 o 21:35 #99967przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Hehe, nazdar pretekár. Neviem, kedy začína staroba, už si nepamätám. 😁
Ale ja už radšej len funkčné a rychlé vehikle… 😈
23. januára 2018 o 3:38 #99968apa
Účastník (Participant)Son na tom podobne, vehikle funkčné 👍. Ani rýchle nemusia byť.
Len ja to tak mám celý život – v starobe i mladobe. Vŕtať sa vo vehikloch a leštiť ich ma nikdy nebavilo. Radšej na nich jazdím.
23. januára 2018 o 3:39 #99969apa
Účastník (Participant)Oprava – Son >> Som
23. januára 2018 o 7:33 #99970przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Apa, keď sa o moto nestaráš, o pár rokov si budeš musieť vybrať len nejaké UFO, šak sa pozri, čo sa dnes vyrába…
Ale skútristom to je asi jedno… 😁Len tak: Trochu motoriek, o ktoré sa starali a neskončili na šrotovisku.
Sú tam dokonca aj repliky, Retro určite aj vie, ktoré sú to… 😈23. januára 2018 o 7:46 #99971przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Zabudol som pridať, Retro, tu píšu o tvojom kamošovi, aha:
http://www.motorkari.cz/clanky/veterani/tvari-v-tvar-legendam-sammy-miller-museum-38342.html?
23. januára 2018 o 8:05 #99972apa
Účastník (Participant)papi myslím si že by to nemalo nastať,
To že sa v nich nevŕtam neznamená že sa o ne nestarám 🙂 Chodím s nimi do servisu.
Pozerám do záznamov – vlani som v motoservisoch za tri dvojkolesové mrchy (Varadero, XMAX, Lead) nechal „naprosto přesně“ 1117,40Eur
celkovo od kúpy som v servisoch nechal (materiál + práca):
Varadero 2534,54Eur (a to som ešte nezarátal scottoliér 😁 )
Xmax 803,55Eur
Lead nemám všetky záznamy, odhadom cca 500E za 12 rokovBurgman 400 – ani nehovorím, tam sa mi rozsypal motor, oprava 1690E Ďalší servis Burgmana nemám podchytený ale tiež to nebolo najmenej – viackrát menený regler a akumulátor, sviečky, oleje, a veľa-veľa servisných hodín, kým skuter „odplastuješ“ už máš v rici kopec peňazí a ešte nič urobené na ňom.
Pod materiálom rozumiem všetko, čo bolo treba meniť – pneumatiky, sviečky, olej, reťazovú sadu, ložiská prepákovania, akumulátory, reglery, hyperpro pružiny atď…
23. januára 2018 o 16:32 #99973ahojko
Účastník (Participant)Papi,
Kurnik nielen ten zrestaurovany Stadion mi imponuje, ale aj ten poriadok a organizacia garaze.
Keby tak vystavne niekedy moja garaz chcela vyzerat!!!
Paraaaada!!…. 👍
23. januára 2018 o 16:59 #99974Retro
Účastník (Participant)Papi, zbierka závodných motoriek Sammyho Millera nemá obdobu!!! Samozrejme aj tie ostatné sú neskutočné. Vidieť pokope Vincenta, Brough atď. je sviatok.
A teraz tak medzi nami… Koncom februára chystáme v KE výstavu historických motoriek kde hlavný ťahák bude práve Vincent HRD Black Shadow série C!!! Aj továrenská závodna šupatkova Jawa 350 po Šťastnom a Srnovi by mala mať premiéru. Plus ďalších 15 motoriek, ktoré bežne na veteránskych akciach nevidno.26. januára 2018 o 16:59 #99975Mlhos
Divák (Spectator)Papi a box s intriganom nebude ? 😁 😁 😁
27. januára 2018 o 0:31 #99976bobolak
Účastník (Participant)😁 👍 Mlhoš a maš už lístok??ja berem prvú radu VIP lóžu,, pukance a pivo si donesiem… 😁
29. januára 2018 o 17:15 #99977ahojko
Účastník (Participant)bobolak,
vsak Mlhos s Piratesom su tvoji priatelia a isto pocitaju s tym ze v takej velkej
lozi sa pre nich miesto najde, a ty im to predsa rad ponuknes, kedze mas na
VIP lozu….
Ci ??
29. januára 2018 o 19:42 #99978przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Šak ja už sem nesmiem písať.
Ja už nikam vlastne nesmiem písať.
Vy neviete, že to je neetické? 😁 😁 😁29. januára 2018 o 20:34 #99979ahojko
Účastník (Participant)Papi,
potom by sme nikto nic uz nemohli pisat, lebo
ETCKE je podla Etikoloooga iba to co on napise…
🤐
29. januára 2018 o 21:32 #99980przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Tu už radšej len o nejakých motorkách, dobre?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji