40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
29. januára 2018 o 22:35 #99981
ahojko
Účastník (Participant)Zial ja toho o inych moto neviem nic, iba o mojej dost…. darmo, zacal som neskoro… ale ak citas Smajlikovcov, cekom dobre som uhadol to zvacsenie priestoru na NIECO.. spojka ma nenapadla, v zivote som nevidel motorkovy motor/ karter atd rozobrany… Ale ucim sa z netu co sa daa!.. Tak ak nieco rozobrane pridas, boj sa! Bude vela laickych otazok az ta budu oci/usi boliet… LOL!!
😈
30. januára 2018 o 13:33 #99982przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Je doma.
30. januára 2018 o 15:17 #99983ahojko
Účastník (Participant)Papi,
ktory rocnik je ta 650-S (2006?) ze tam este ma vystraznu nalepku..?
A bude aj ta druha, co sai spominal ze mozno aj dve buduu?
😶 👍
30. januára 2018 o 15:33 #99984ahojko
Účastník (Participant)Papi,
sorry, zabudol som zagratulovat, takze gratule k zase inej! 😁30. januára 2018 o 17:53 #99985przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Druhé bude enduro s EČV, ale až keď sa Stabiláčik predá, ja ňi milionár… 😁
Ale najprv SV-čku (2007) dám trochu geriatrickú tvár (riadítka, sedlo, stupačky, nosič).30. januára 2018 o 18:12 #99986Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, gratulejšn. Suzuki forever! 👍 Je pekná, a ak ju ešte aj prerobíš, bude ešte krajšia, tomu verím. Bude lepšia ako CBFka? 😉
30. januára 2018 o 18:48 #99987ahojko
Účastník (Participant)…trochu geriatrickú tvár (riadítka, sedlo, stupačky, nosič)…
Hehe, potom vymazes na kapote to S (-sport) na konci napisu???
hehe…
Co ides robit so stupackami, ostatnemu rozumiem…
😈
30. januára 2018 o 19:19 #99988bobolak
Účastník (Participant)Ahojko hehe takké lachké nevieš??šak už si skoro odborník, jak papi,no stupačky musí posunúť,t.j.predkopy, lembo papi už ma geriatrický posed,nie je štíhly ako ja,alebo ty.. 👍
30. januára 2018 o 19:53 #99989Retro
Účastník (Participant)Aby vás neprekvapil a nezačal šuchať kolena v kaňaroch…:-)
30. januára 2018 o 20:04 #99990ahojko
Účastník (Participant)…no stupačky musí posunúť,t.j.predkopy…
Bobo,
chces povedat ze aj tu Zuzu ide aj prepakovat, ci ako sa to po slovensky povie?
saltpaku a zadnu brzdu?? Nemyslim..
Inac ak zmesti brucho
medzi svoju chrbticu a nadrz na tej Zuzke, tak je chudsi ako ja… LOL!!!
30. januára 2018 o 20:24 #99991przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Nebojte sa šenkiho, šecko je dávno vymyslené, chce to čas a nejaké bubáky.
Šak február ešte len prichádza a ja momentálne ešte len vyrábam okná na dielňu… 😁30. januára 2018 o 20:32 #99992ahojko
Účastník (Participant)Nebojte sa šenkiho
To je kto? ci co??
30. januára 2018 o 20:53 #99993przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Pardon, u nás ja to bežné fráza, šenki = nikto …
Moto som inak objavil náhodou, pomohol mi Catman.
Kedysi s nami jazdila aj jeho o dosť mladšia segra, mala krásne modré SV zo STYXu. Jej manžel má čopra.
Lenže medzi tým kočka nejak zmizla z dohľadu, jej najmladšie, tretie dieťa totiž má práve 7 mesiacov… 😘 👍
SV-čko po výmenách oleja vždy stálo naďalej v kúte vo veľkej garáži.
Až Catman jej musel zavolať, či tú motorku ešte má, lebo ani on už nevedel.
Mala.Bol som pozrieť, pod polcentimetrovou vrstvou prachu vypadala trochu smutne, batéria zdochnutá – no hneď som sa zamiloval. Všetko originálne, kotuče, stupačky, všetko, ako nové, akoby nepoužívané, k tomu žiadne napadnutia kutilom.
Práve takú som zháňal.
ODO 13 tisíc km…Kúpil som to naslepo, bez vyskúšania, len som ich po obhliadke (minulý týždeň) poprosil, že preboha, nech nezačnú poutierávať ten prach… 😈
Doma som trochu umyl, nahodil moju batériu, naštartoval, krása, jedna radosť.
Dnes zase spím v garáži… 😁
😈 Cenu neriešme, ale šak nekúp to:
30. januára 2018 o 21:07 #99994bobolak
Účastník (Participant)No kua papi gratule,,pekná no,, ale Retro možno čo si nakusol, že: „Aby vás neprekvapil a nezačal šuchať kolena v kaňaroch..“ 😁 KUA ako tak kukám na to delo ,,tak papiho na zadnom som už videl,,možno dožijem aj tie kolená…….hehe 😶
30. januára 2018 o 21:14 #99995przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 A má malú ešpézetku, ktorú, nakoľko bol prepis v rámci okresu, mi ponechali… 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji