40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
18. novembra 2018 o 7:56 #101723
Retro
Účastník (Participant)Ahojko bolo to na Classic TT, čiže tri mesiace po jeho havárii na TT. Moja angličtina je silne indiánska, tzn. kto ja byť, čo tam robiť, čo to pre mňa znamenať😀😀😀 Takže to bol taký rozhovor.
Návštevou Manu som si splnil sen a čakal som na to štyridsať rokov.18. novembra 2018 o 8:34 #101724ahojko
Účastník (Participant)Retro,
bol si lietadlom az tam, ci aj kompou?
18. novembra 2018 o 8:58 #101725przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😶 V Macau dnešné F3 je momentálne pod červenou zástavou kvôli absolútne nenormálnej nehode nemeckej pretekárky. Predbežné správy hovoria o viac zranených fotografov a kameramanov, pretekárka je na tom vraj relatívne dobre.
V telke nedali žiadny replay, ale diváci prepchávajú net vlastnými zábermi, napríklad:18. novembra 2018 o 9:12 #101726Retro
Účastník (Participant)Papi prenosy z Macau GP a priebežne aktuálne info stoja stále za h… O opakovaní záberov asi ani nevedia. Minulý rok sa tam zabil Dan Hegarty a tiež žiadne info dlho nebolo. To dievča tam údajne na brzdy išlo v rýchlosti 270.
Ahojko boli sme autom, čiže trajekt z Dunkirku do GB a druhý z Heyshamu na Man. Cesta dosť utrpenie.18. novembra 2018 o 9:12 #101727Retro
Účastník (Participant)Papi prenosy z Macau GP a priebežne aktuálne info stoja stále za h… O opakovaní záberov asi ani nevedia. Minulý rok sa tam zabil Dan Hegarty a tiež žiadne info dlho nebolo. To dievča tam údajne na brzdy išlo v rýchlosti 270.
Ahojko boli sme autom, čiže trajekt z Dunkirku do GB a druhý z Heyshamu na Man. Cesta dosť utrpenie.18. novembra 2018 o 9:50 #101728przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro, bacha, ťukol si dvakrát.
😁 Na verenom záchode:
– Čo, dedko, honíte si?
– Gdeže, synak, to len Parkinson…18. novembra 2018 o 16:01 #101729ahojko
Účastník (Participant)…Cesta dosť utrpenie…
Retro,
no tak to ti verim, cca 2500 km jednym smerom (vcitane trajektov)…
Dufam ze ste boli aspon dvaja soferi… Ako dlho ste si zvykali na jazdu
po lavej strane?? 👍 😶
18. novembra 2018 o 16:21 #101730Goldy
Účastník (Participant)Upršaná Valencia telegraficky. Dážď ako sviňa. Množstvo pádov. Zrušený 1. pretek. Opakovaný štart asi po pol hod. čakania. Druhý pokus na 14 kôl. 1. Dovi – dopo, 2. Rins, 3. Espargaro ml.(prvá bedňa pre KTM v MOTO GP, od radosti oplakaná.) Doctor padol z 2. miesta 5 kôl pred cieľom. končil 13. Abaja 14. V cieli 16 moto. Vinález out, Doctor celkovo na bedni. Pedro posledný závod v MOTO GP 5.miesto emócie. 😶 Kanec telegrafnej správy.
19. novembra 2018 o 7:06 #101731Retro
Účastník (Participant)Ahojko ja som sa len viezol. Šoféri boli dvaja, z toho jeden má toho v GB odkrútené dosť, tak problém nebol. Ja by som sa domotal:-) Cesta tam bola v pohode s prenocovaním v Holandsku a v Londýne. Naspať to ale bola pakáreň. Išlo sa nonstop a cesta aj s trajektami a menšími zastávkami trvala okolo 35 hodín…
19. novembra 2018 o 16:30 #101732przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ma(hind)rečku, podejte mi péráka … 😈
Zaujímavé, že skoro každý v tých komentoch chce Péréka.Šak ten je jednosedadlový.
Ja jazdím vyslovene rád aj s ladvinkou, väčšinou po každej jazde sa poďakujem, akože drahá XY, bolo mi cťou stráviť krásne chvíle medzi vašimi stehnami.
Len jedna to raz nejak nechcela pochopiť správne, skoro som facku vyfasoval.
Pritom tam nebol ani jej manžel, lebo žiadneho nemala. Ale nemala ani zmysel pre humor, tak nejaké ďalšie chvíle strávené medzi jej stehnami nehrozili. Ešte by ma v tejto našej novej demokratučkej spoločnosti mohla udať za obťažovanie… 😈
Napriek tomu by som chcel to červené dvojsedlo s chromovanou nádržou, v Jawa-červenej farbe.
Kvôli tým stehnám, samozrejme…P.S. Čítali ste krátky blog slameňáka… 😁
19. novembra 2018 o 18:55 #101733ahojko
Účastník (Participant)… V Macau dnešné F3 je momentálne pod červenou zástavou …
Prekvapivo to prave davali aj v nasich TV novinach…:
Sophia Flörsch,
skoro 18 rocna nemka… v 270 km/h neubrzdila za vozidlom co pred
nou priskoro brzdilo a jeho zadne prave koleso ju katapultovlo…atd.
Ma prasknute cosi v chrbtici, ale nie je to vraj vazne…
Zranenych reporterov uz aj z nemocnice prepustili..
🤐
19. novembra 2018 o 19:55 #101734ahojko
Účastník (Participant)A skoro som zabudol hehe…:
20. novembra 2018 o 6:46 #101735Hog
Účastník (Participant)Pěkná,bylo by jí škoda ! 🙂 Ať si s ní ještě kluci užijou ! 😁
21. novembra 2018 o 20:03 #101736Bielyorol
Účastník (Participant)Čo je? Vonku sneží a vy jazdíte, že sem nikto ani kuk? 🤐 😁
21. novembra 2018 o 21:10 #101737ahojko
Účastník (Participant)…že sem nikto ani kuk?…
Orliku,
asi aj nakukaju, ale malokto nieco napise,
a Papiho to tiez stale nemoze bavit…
😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji