6. Motoparky Trenčín
- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 17 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 6. Motoparky Trenčín
24. marca si nachystajte pecienky a pridite do TN k Emilovi do V.I.P. o 19,00. Okrem klasickeho chlastania sa oslavuje Heavyho dcera a moja motorka. Napíšte mi, prosím kto pridete.
Teším sa na vas, program ako vždy…..až do rána bieleho…..
už sa teším 😉
jaj tak to uz aby som zacala trenovat,lebo dopadnem ako naposledy 😎 cicka ak budem doma tak ma tam mas v plnej parade 😀
Skusim dojst ale radsej nic neslubujem lebo zas dopadnem ako nejaka slubotechna.Takze zatial – mozno.
hm zas nepripraveny sklamal som… nemam good moto… ale do TN by som mal kazdopadne coskoro zavitat ci už na parky alebo nie vsak? 😁 🙄
Ahoj,no ja by som aj došiel ale chlastat nebudem dojdem na moto ak zase nenapadne ten vyjebaný biely zbrd,čo sa povaluje vonku.Mám už spravených asi 300km takže TN to určite istí.Cafte
A môžu prísť aj neznámy,čo majú chuť niečo zapiť a odreagovať sa? 🙂
Mám na mysli v norme a dobre zabaviť sa 😉 😉 😉
rudiger: jasne , si vitaný aj s kamošmi 🙂 🙂
jaRRo: macko jasne,ze dofrc…tak ci onak radi ta uvidime… 🙄
rudiger: fuha,nieco nove…to bude len dobre…prijemne spestrenie… 🙂
motokocur: kua o tom bielom poprasku mi nic nehovor,uz aj mna vytaca… 😕
doctor:slubotechna je nahovno…ale ked prides tak to inak prekvapis… 😉
strela1111: agata…tak zasa chlastacka???no naparadu…ty sa asi nezmenis….. 🙄 mozno pridem na jeden…xixixi
jaRRo: ak pojdes do TN,dufam ze sa ozvas!!!
motokocur:uz si sa dlho neozval…xixixi,co je s tebou???? 🙄 ak tu budes tak sa uz konecne aj uvidime…. 😀
PRIIIIIIIIDEEEEEEEEEEEEEEM..😁
OK tak prideeeem aj ja a Amazonka zozen mi superov na futbal 😁 😁
Kto dojde na moto?
Tak čo Hovadá, ideme? Jasne, že ideme, veď to už bude skoro otvorenie sezóny. Program je jasný – moja druhorodená dcéra a Amazonkina motorka – zbohom Vaše pečienky, ale berme to ako všeobecný tréning na letné zrazy 😎
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |