Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Ako vyleštiť výfuky?
Nazdar chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s leštením výfukov-hliník?Aké prípravky treba kúpiť alebo kto to robí za rozumné peniaze?Dakujem
matoTL … rozumné peniaze??…bojím sa…lebo čo sa týka leštenia, tak je s tým poriadna robota…máš ich hliníkové alebo ešte nejakú farbu na nich??… popýtam sa ti známych, oni si leštili rámy…
Hliníkové,ja som ich už leštil s 1000vodným,ale treba to ešte dokončiť aby to bolo zrkadlové…
skus to polirkou vo vrtacke alebo uhlovej bruske a pastou na lestenie
tak bacha na tu polirku na vrtacke, ja som mala potom matny hlinik 😀
zeby silichrom?
ja som lestil hlinikovy kryt retaze pri motore lestiacou pastou a je krasne leskly. len to postupne zachadza.
najprv vodnym, potom ocelovou vlnou a nakoniec lestidlom 😉
a ake leštidlo použit,neviete názov?viem že tempo pasta ale či nie je aj niečo špeciálne….
kludne ten spominay silichrom ak to budes robit rucne handrickou. ale ak to das polirkou tak si kup pastuu na to urcenu.niekde kde predavaju naradie by to mohli mat.
Kwasak na plirke mozes mat aj zelezo aj mosadz matnu ked to nevies. chce to vysoke otacky.a hlavne to treba vediet. skusat to radsej na dakom odpade. hlinik je makky bacha na to. a mas to urcite hlinik? nie je to daky dural alebo neico take ? akurat som lestil na stolovej bruske s chlpatym kotucom bubon na kolese a len s troskou pasty. pekne do leskla
Kúp si nerezové od Akrapoviča a je pokoj.
AL – casom zajde… 🙂
Šlahni tam silichrom a je to vyriešené.
ano zajde. hlinik si vytvori oxidovanu vrstvicku. tomu sa nevyhne. jedine ze by to nemal cisty hlinik.ale ked to prelesti bude to mat ciste.a ak to ma teraz flakate a pripalene tak tym lestenim to pekne vycisti
Ak to budes lestit silichromom rucne prides o ruky a ked to das do vrtacky vsetko ti to rozhadze dookola.Predava sa specialna pasta na lestenie hlinika taka tehla ruzuvej farby.Je to niejeky nemecky vyrobok ja som stym lestil a je to super leskle. Potom uz len staci raz za mesiac rucne prelestit silichromom a nebude to zajdene
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |