Aku prilbu, vyklapacku
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Aku prilbu, vyklapacku
- Toto téma obsahuje 19 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi od
mode.
-
AutorPríspevky
-
7. apríla 2010 o 10:23 #83300
zeinstein
Účastník (Participant)raptor , kua, ja som kukal to video, a hladal som, kedy uz nasadi ten pako tu prilbu… Som v praci a trosku mi to trvalo, kym som prisiel na to… 🙄
7. apríla 2010 o 19:32 #83301raptor
Účastník (Participant)Zeinstein vidis vidis… niekedy pre vyklapacku vyklapacku nevidis 😁
9. apríla 2010 o 7:05 #83302kolaso
Účastník (Participant)Nevsimnut si vyklapacku, koli zlej vyklapacke by mohol byt pruser 🤐
ja mam AGV LONGWAY, najazdil som s nou cca 30000km za kazdeho pocasia a tu som 👋9. apríla 2010 o 8:18 #83303Heavy
Účastník (Participant)Caberg Jet One – pohodová čapica, na to moje jazdenie a pozorovanie prírody je ako stvorená 🙂
12. apríla 2010 o 14:03 #83304mode
Účastník (Participant)No podľa mňa najlepšia neexistuje! – každá hlava je iná treba skúšať!
Na margo vlajkovej lode Schubert – skúšal som C3 a bol som sklamaný…pri C2 ešte viac. Je to síce kvalita ale s prehnanou cenou. Som rád že nemáš vo výbere N103 -škoda reči.
Veľmi slušné sú EXO1000 aj CABERG Sintesi , no najlepšie mi sedela SHOEI MULTITEC – je super. Ani po 4 hod ma neunavila (ale aj drahá 😠 ). Predavač v Louise tvrdil že je lepšia ako C3 hlavne pri vyšších rýchlostiach, ľadvinke najlepšie sedela Cabergl Sintesi a chváli si ju – vraj dobre vetrá a nehučí – len je ťažšia (1700g).
prajem šťastnú ruku.. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji