Connect with us

Aky benzin???

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Aky benzin???

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 55 )
  • Autor
    raptor
    Účastník (Participant)

Keby boli nehorlave tak znizuju oktanove cislo benzinu nie? alebo som teraz tresol blbost 🤐

racer8
    Účastník (Participant)

yagiza asi budes mat pravdu ale ked som dal do mojho auta 98čku tak mi islo lepsie… aj ked zase moje auto netoci 13000 otacok 😛

Lorenzo
    Účastník (Participant)

ano, uplne postačuje 95-ka, ja tankujem do svojej tiež 95ku, skúsil som aj ja vyššie oktány, bolo to zbytočné.

Živý priklad, CBR900RR odporúčaný benzín je 95, Akonáhle dostala táto motorka 98 začal klepať motor, čítal som o tom, potom som to odskúšal a potvrdilo sa, a občas o tom začujem aj na slovenskej motoscéne.

V nemecku keď som jazdil v rokoch 2000/2001 som tankoval dokonca do CBR900 a VTR1000F benzín 91-ku 😉

cbr900
    Účastník (Participant)

Heavy letecký??? pripomenul si mi situáciu, ked som letecký zmiešaný s olejom dal do betky (babbetky) 😁 … zo začiatku to šľahalo super, cítil som zvýšenie výkonu a zrazu jeeeeeb…. zablokovanie motora a dobrzďoval mi sám motor 😀 … nasledoval výbrus 😁 … ale malo to šlehy 😈

Bodo
    Účastník (Participant)

Michal ty toho nakecáš ked si vypiješ 😁 .Nebola to Babetka ale nejaká kemarátka Betka a nedal si jej letecký ale obyčajnú slivovicu.Zo začiatku vám bolo hej ale potom jej prišlo zle a musela ísť na výbrus na wc lebo ínáč by ju bolo zapieklol hned v tvojej izbe kde si ju chcel vyblokovať tri krát za sebou bez prestávky. 😁 😁 😁

rnaj1
    Účastník (Participant)

Ja tankujem do svojho skutra 95 plus bezolovnaty na slovnafte mam skuter mesiac a zatial som spokojny

rnaj1
    Účastník (Participant)

Yamaha jog r

kawamiro
    Účastník (Participant)

Bodo 😁 teda paradne som a nasmial 😀

cbr900 este ze nam to Bodo vysvetlil 😇

kawamiro
    Účastník (Participant)

Inak k tomu benzinu, asi zalezi na nastaveni motoru. Zrejme nie kazdy znesie ine okt cislo. Teda konkterme u mna (ZX-6R 2000) ked dam viac ako 95 tak je citit narast vykonu. Skusal som davnejsie 99 na shell a tiez 100 na OMV.

silvo
    Účastník (Participant)

Ja dávam natural 95.

vybuchuje do pohody

diewithme
    Účastník (Participant)

Ked som mal GSXR1000 K2 som vyskusal V-power racing, malinko lepsia pruznost 😇 , teraz mam ZX-6R 2004 a ziadny rozdiel medzi vpower racing a 95 nebadam.

trimer
    Účastník (Participant)

Tankujem do moto shell 95VP a niekolkorocnym pozorovanim a vlastnymi testami (testoval som v automobilovych motoroch, najazdene rocne cca 70tisic km), mozem potvrdit, ze vyjadrenia na stranke shell-u nie su prehnane a da sa tomu verit, jak 95VP, tak 100VPR.

tomXX
    Účastník (Participant)

Do vsetkych mojich moto som daval len Natural 95 a nic ine som ani neskusal. Primarne tankujem na Shell, ked nieje, tak OMV. Slovnaft len v stave nudze. Poslednu dobu chodim do auta tankovat do Piestan na Esso, je tam vsetko lacnejsie cca o 1sk. Pri plnej nadrzi (60 litrov) sa mi to oplati previezt 40km.

raptor
    Účastník (Participant)

Vectra poslucha xx?

rnaj1
    Účastník (Participant)

Ja tankujem len na slovnafte mam yamahu jog r 50 cmm zatial som spokojny .kde maju lepsi benzin poradte prosim ?mam len 50 cmm ale chcem dat do toho co najlepsie je to yamaha mam ju novu uz mam najazdene 700km xixixi mam ju mesiac .poradte.dakujem

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 55 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri