Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Aky benzin???
Keby boli nehorlave tak znizuju oktanove cislo benzinu nie? alebo som teraz tresol blbost 🤐
yagiza asi budes mat pravdu ale ked som dal do mojho auta 98čku tak mi islo lepsie… aj ked zase moje auto netoci 13000 otacok 😛
ano, uplne postačuje 95-ka, ja tankujem do svojej tiež 95ku, skúsil som aj ja vyššie oktány, bolo to zbytočné.
Živý priklad, CBR900RR odporúčaný benzín je 95, Akonáhle dostala táto motorka 98 začal klepať motor, čítal som o tom, potom som to odskúšal a potvrdilo sa, a občas o tom začujem aj na slovenskej motoscéne.
V nemecku keď som jazdil v rokoch 2000/2001 som tankoval dokonca do CBR900 a VTR1000F benzín 91-ku 😉
Heavy letecký??? pripomenul si mi situáciu, ked som letecký zmiešaný s olejom dal do betky (babbetky) 😁 … zo začiatku to šľahalo super, cítil som zvýšenie výkonu a zrazu jeeeeeb…. zablokovanie motora a dobrzďoval mi sám motor 😀 … nasledoval výbrus 😁 … ale malo to šlehy 😈
Michal ty toho nakecáš ked si vypiješ 😁 .Nebola to Babetka ale nejaká kemarátka Betka a nedal si jej letecký ale obyčajnú slivovicu.Zo začiatku vám bolo hej ale potom jej prišlo zle a musela ísť na výbrus na wc lebo ínáč by ju bolo zapieklol hned v tvojej izbe kde si ju chcel vyblokovať tri krát za sebou bez prestávky. 😁 😁 😁
Ja tankujem do svojho skutra 95 plus bezolovnaty na slovnafte mam skuter mesiac a zatial som spokojny
Yamaha jog r
Bodo 😁 teda paradne som a nasmial 😀
cbr900 este ze nam to Bodo vysvetlil 😇
Inak k tomu benzinu, asi zalezi na nastaveni motoru. Zrejme nie kazdy znesie ine okt cislo. Teda konkterme u mna (ZX-6R 2000) ked dam viac ako 95 tak je citit narast vykonu. Skusal som davnejsie 99 na shell a tiez 100 na OMV.
Ja dávam natural 95.
vybuchuje do pohody
Ked som mal GSXR1000 K2 som vyskusal V-power racing, malinko lepsia pruznost 😇 , teraz mam ZX-6R 2004 a ziadny rozdiel medzi vpower racing a 95 nebadam.
Tankujem do moto shell 95VP a niekolkorocnym pozorovanim a vlastnymi testami (testoval som v automobilovych motoroch, najazdene rocne cca 70tisic km), mozem potvrdit, ze vyjadrenia na stranke shell-u nie su prehnane a da sa tomu verit, jak 95VP, tak 100VPR.
Do vsetkych mojich moto som daval len Natural 95 a nic ine som ani neskusal. Primarne tankujem na Shell, ked nieje, tak OMV. Slovnaft len v stave nudze. Poslednu dobu chodim do auta tankovat do Piestan na Esso, je tam vsetko lacnejsie cca o 1sk. Pri plnej nadrzi (60 litrov) sa mi to oplati previezt 40km.
Vectra poslucha xx?
Ja tankujem len na slovnafte mam yamahu jog r 50 cmm zatial som spokojny .kde maju lepsi benzin poradte prosim ?mam len 50 cmm ale chcem dat do toho co najlepsie je to yamaha mam ju novu uz mam najazdene 700km xixixi mam ju mesiac .poradte.dakujem
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |