Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Aky supersport?
Cafte! Chcem si kúpit supersporta ale meriam 185cm a vážim 100kg (to sú svaly 😁), nebudem vyzerat smiešne na takej motorke? A ked nie, tak aku znacku vybrat? Ďakujem
Gunter nebudem vyzerať smiešne na takej motorke? 😁 Ty máš koľko rokov?
Ja mam 21 rokov 😁
Sak strieborny ne? strieborne su lacne
No dobre tak ciernu aj cierne su lacne. 👋
Kúp si nejaký starší nové robia strašne malé 😉 😁
PS: Rozmerovo pre teba Honda Blacbird by bola v pohode len aby si ju zvládol 😉
Červenú kúp, nech vyniknú svaly… 😁 A značku? Jednoznačne Adidas. 🤣
Bubo 😶 😈 🙂
Modrú kúp, tie sa nekazia 🤣
Ak sa takto blbo pýtaš nekupuj žiadnu, bude sa ti lepšie a dlhšie žiť a tvojej rodine tiež. Kúp niečo pokojné . 😇 👋
Ako pokojnu moto odporucam Introsa 1800 R 😁 🤣
Hovadsky velke, sily to ma dost predost, konikov ako hviezd na oblohe….. 😈 😈
p.s.: Sorry AMIS ale mussel som….
Gunter však značku Ti pridelí PZ. 😉
kankoXF 🤣 Ty škodič 😈
Gunter podla mna supersport je nalepsi zeleny, na okrese jediny.
Odporucam novy SS, najlepsie liter aby si na tom vypadal dobre. Na 6kile budes ako na kolobezke a baby si Ta ani nevsimnu. 😀 … koneeeeeeeec.
… fakt si sa pytal na motku? Pripadas mi ako baba ktora si kupi lyziarky a hned prve co spravi je ze si ich ide okusit pred zrkadlo. 😁
Musí sa predsa dopredu informovať, lebo potom bude potrebovať aj kombošku vo farbe, prilbu a čižmy, no a boh chráň aby mal rukavice inej farby ako kompletík. Gunter nič v zlom ale fakt skús radšej poľaviť . Superšporty má každá farba na slušnej úrovni ale ak sa len obzeráš skús najprv niečo pokojné a potom hor sa medzi jogurty.
Kanko šak počkaj do soboty, dostaneš takú kontru 😈 ti ufo pristane na vetríkovivoľňáskovi a neostane ti nič iné len dať so mnou tú xkrát premeškanú kávu 🤣)))))))))
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |