Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Centauro a bobria infekcia!!
Kedze sa tu zacali sirit vazne pochybnosti o vasom zdravotnom stave (ze ti preskocilo a ides sa zenit), boli by sme radi keby ste setko uviedli na spravnu mieru.
Kedze som na PN nemam na svadobne dari jedine ze by som ti pobavel mlade zadarmo 😁
Inak v KNM na parkoch ste mal taketo zajacie umysli a kedze som bol v znacnom opojeni alkoholickim napojom (pivkom a dalej napamatam) vasim povedackam, ze vas prestalo bavit pit a chytat bobre som neveril!
Dufam ze sa bobrom nedate obalamutit tak ze predate moto! 😠
Chlapi pozor blizi sa jar a bobry sa prebudzaju prenasaju v sebe infekciu tak sa nedajte uhryst ani sa ich nepokusajte ockovat vasimi ….. !! 😁 Lebo vasa ockovacia latka ma opacny ucinok a infekciu este urychli verte mi !!! 😁 Hrozy ze sa nakazite a budete sa muset zenit!!!!
Neberte to ako poplasnu spravu ja mam bobre rad sak viete 😁 len sa treba chranit pred infekciu!!!
😇 ZOMBY
Serus amigo.
Aby to vsetko bolo spravne uvedene, zenit sa nejdem a moto by som mozno predal ale nie ze s tym koncim, ale chcel by som presedlat na daco ine. (VFR, CBRxx). 😇
Prosim admina o vymazanie centauroho prispevku infekcia ho uz uplne dostala to je posledne stadium ma strasnu chut na jogurt! centauro urobim setko preto aby som ta zachranil!! 😶
Centauro ty j**ec ty žiješ? zajtra sa Dufam vidime. a ne ze ne !🙂
Zomby a nechcel si ty nahodov kupuvat Caponorda?? 😁 To ma daleko od chopra 😈
Ako čítam centauro nie je vôbec infikovaný…práve naopak…dostáva sa z toho 😀 … tak ako aj hovado Heavy aj on zistil o čom je vozenie 😁 … traktorky predáme a podporíme jogurty…. len tak ďalej kámo 😀
😘 cbr900 jogurt ani moc nie, ale skor daco pohodlnejsie.
Kokos to uz vypada na epidemiu to sam nezvladnem tie bobre su zatracene ryche! 😶
Doktory sa aik pomylelei a miesto vkciny podavali vaginy 😁 😈 😇
Zomby > teraz ti je luto ze si nebol aj ty na povinnu vag/c/inu?? 😁
centauro – takže sa chystáš presedlať? Vitaj v klube… 😉 Pojazdíme? 😈
ZOMBY ty DILINO, vsak on konecne dostal rozum, on vobec nieje chory. Dostal rozum a stava sa z neho JOGURTAK !!!!! Vela stastia CENTAURO a skory nakup jogurtu. Dobre si sa rozhodol. 🙂
O, vdaka hosi, ale ved este nic sa nedeje. Naskor musim dako dobre predat coprika a potom sa bude kupovat.
Heavy: jasne ze pojazdime, kedy sme nepojazdili?
😠 centauro aj to boli? ci ti to jeblo len tak bezbolestne 😁
Bol som v narkoze
ZOMBY – s tymito jogurtakmi sa neoplati bavit.
centauro – ty si zosalel.Inac ta zdravim som ta davno nevidel.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |