Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Čo sa deje?
Kde su stratený pôvodný obyvatelia tochto portálu? Máte tolko práce a učenia? Alebo je tu nejaký štrajk o ktorom neviem a vlastne som štrajkokaz? 🤐 A poprosim Furbyho aby sa vyjadroval len k téme ďakujem 👋
Mirolc ,aj ty by si sa mal učiť ! Množné číslo,stratení,pôvodní………..obyvatelia. 😉
No ja mam pre vas pekny albumek pripraveny ale kedze som fotak utopil v mori 😁 par poeknych albumikoch sa utopilo snim lebo som bol lenivy to tu poslat! 😁
mirolc chýba Ti niekto/niečo? 😉
Lehy zabudol si ´tochto´ 😁
Tiež si myslím, že je tu nejako smutno 😠 Ale asi začala sezóna a ľuďá už leštia mašinky.
Jak co sa deje… sak danove obdobie 😈 😈 😈
Kua az teraz mi doslo jak to ucto/danaci maju zariadene… do konca marca si zamakat a odovzdat a sup ho na masiny a cely rok si prdkat po cestach… a prdiet na robotu az do zimy… ☹️ 😁 😁
Kolkateho je 6teho ? aaa to mam este casu 😁
Mirolc pod lestit aj ty 🙂
…aj mne môžte vyleštiť.
🙄
Mirolc – Mirko to máš ako ten vtip s tým Záhorákom – nebylo o čem…
…aj tu je niekedy múdrejšie radšej nenapisať nic…, ale čítať chodíme…vydrž ešte zopar upršaných dní a príde čas keď budeme spolu osobne 😉
Amazonka 🙂
Asi maš Amazonka pravdu 🙂 Len aj pred tým sa chodilo do práce a bolo daňové obdobie a skúkové obdobie ale stále sa tu niečo dialo a v poslednej dobe nič. dokonca ani Laver nas uz nezabáva 😕 Však ja som Lošončan 😀 a obyvatelia severného Slovenska tu robia ešte väčšie hrubYce 😁 ale to zase nebolo k téme však Furby 😛
Aj tak vás všetkých miluje 😇 😉
Asi sa zabuda niekedy na slobodu slova za ktoru mnohy z vas bojovali v 1989.Poviem to zrozumitelne " CENZURA ".Takze jak sa to tu spomenulo len sa cita a nepise aby niekto z nas neskoncil niekde v hajzlu (smetisku).
Norbi – aj mi ta milujeme!
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |