Čo sa deje?
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Čo sa deje?
- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 1 mesiacom od
jaRRo.
-
AutorPríspevky
-
7. marca 2008 o 5:04 #78818
jaRRo
Účastník (Participant)Raz sa vseci isto ziiiiiiiiiiiiiiiiiideme v jednej posteli ….. zdravim vsetkych co citaju 👋
7. marca 2008 o 9:52 #78819Monty
Účastník (Participant)… kto koho tu miluje??? 🙂 🙂 🙂 ….žeby každý každého???? 😁 😁 😁
P.S. … aj ja si chcem dať vyleštiť…… 🤣 🤣 🤣
7. marca 2008 o 10:09 #78820Matooo
Účastník (Participant)amazonka a vies ako vznikol zahorak? ….tak ze rakusan chytil v zoo opicu a hodil ju cez dunaj 😁
7. marca 2008 o 11:21 #78821amazonka
Účastník (Participant)Matooo 😀 😀 , len bacha, aby tu niekto nevymyslel ako vznikol výhodňár 🤐
Ešte raz pozdrav pre všetky Hovada čo čítajú… veď onedlho si to povieme osobne pri FC 👋
7. marca 2008 o 11:23 #78822wewerka
Účastník (Participant)amazonka už aby to bolo…aj keď už FC asi zamením za niečo iné…ale to nie je podstatné…hlavne, že si niečo povieme pri niečom s niečím pre niečo 😁
7. marca 2008 o 11:51 #78823Matooo
Účastník (Participant)amazonka vies preco maju vsetci vyhodnari na vyhode take dlhe krky? ..aby videli cez stity tatry do blavy kde su volne fleky 😛 bratislavskym buržujom uz malo vravi poctiva praca 😈
7. marca 2008 o 13:34 #78824papaya
Účastník (Participant)Matooo looooooooooool tak ten sadol 🤣 🤣 🤣
22. marca 2008 o 13:50 #78825Heavy
Účastník (Participant)Niečo k téme? OK – Hovadá sú proste Hovadá, oni vedia prečo a načo, to sa nedá nasilu naučiť, buď to máš, alebo proste nemáš – to je celé… 😉
PS: …a je úplne jedno, či je niekto z východu, stredu, alebo zo západu, či už je to Eskymák, alebo Patagónec a či má, alebo nemá motorku…
22. marca 2008 o 15:07 #78826cbr900
Účastník (Participant)Heavy no neviem či ti to jedno, lebo som ti v stredu volal a mal si ma na saláme 😁
22. marca 2008 o 15:19 #78827jaRRo
Účastník (Participant)Heavy ja som v novakoch kazdy tyzden a minule na motorke ani za prd som nenasiel ten psickarsky obchod… a to som bol asi v dvoch jednosmerkach oproti 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji