Dovoz motorky z Českej Republiky
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Dovoz motorky z Českej Republiky
- Toto téma obsahuje 17 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 6 mesiacmi od
dedo2.
-
AutorPríspevky
-
16. apríla 2007 o 14:41 #70856
etienne
Účastník (Participant)Relic. Ano mas pravdu ale musis ju tam pouzivat rok, je tam este nejaka podmienka ale neviem uz presne aka, tak radsej ken nejsem isty netrepnem cest
16. apríla 2007 o 14:59 #70857Cendina
Účastník (Participant)Problém je v tom že v ČR COC nepotřebuješ a tak ho nikdo kdo motorku prodává nemá a ani výrobce ho sám o sobě k nové motorce nedává. Jen na požádání. Na co by to taky dával, když to není potřeba. Tento zvyk má z celé EU jen Slovensko. A bez COC motorku na Slovensku nepřihlásíš. A dodatečné sehnání COC jde jen u někteých motorek (které to jsou by mělo být někde v seznamu na netu). Tohle spoustu lidí od koupě jeté motorky ze zahraničí odradí.
4. októbra 2007 o 20:04 #70858dedo2
Účastník (Participant)Relic,pri prezeraí článkov ma zaujal tento Tvoj,lebo práve v tomto období t.j.10.10.2007 mi končí jeden rok používania motorky na českých značkách a ideme ju prihlásit,ako svoj majetok k nám na Slovensko.Po velkých problemoch pri dovoze motorky podotýkam z Českej republiky a unie som musel pri dovoze predložit to neštastné a blbé a ešte aj zbytočné,iba na Slovensku vyžadujuce COC,samozrejme že mi ho nedali,o podmienkach možem neskor,musel som motorku znova vyviest do Českej republiky,nájst človeka ktorý má dve občianstva a už to aj jelo…Vobec mi do dnešného dna nevadilo,že jazdím na českých špz,ba tvrdím,že som si na nu uplne zvykol.Tento termín sa mi nezadržitelne blíži,budem informovat,ako mi to všetko dopadlo.Držte mi palce,aby i na mojom miláčikovi svietila slovenská špz.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji