Connect with us

Dvojválcové superšporty výhody/nevýhody

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Dvojválcové superšporty výhody/nevýhody

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    cygno
    Účastník (Participant)

Ahoj ope, vsimol som si celkom zaujimavu akciu, ktoru pripravuju cesi od septembra. Mozno to bude aj u nas, pretoze patrime pod CR. Skus pozriet link: [linka] pri tej cene to vychadza okolo 400.000 za novu 749. Podla mna velmi dobra cena. Keby to bolo u nas, tak ju mozes zobrat na leasing. Nie je to take zdrvujuce a mas to aj havarijne poistene ak by sa nieco stalo.

Patrik
    Účastník (Participant)

mal som len 4 valce…..kupil som si na skusku Transalpa a zistil som ze 2 valec ma nieco do seba…..tak som kupil SV-cko 1000 …. tiez som sa bal co to bude za p…u…kazdy mi vravel ze spotreba je vysoka a tak…ale ked neskusit tak nevies….som plne spokojny…ak mas neake konkretne otazky tak mi napis na meil…. 😎

Lorenzo
    Účastník (Participant)

Kto neskúsi, nevie. TWIN IS IN 😉

ogard
    Účastník (Participant)

noo udajne ladvinky maju radsej stvor ako dvojvalce z dovodu mensich vibracii, ale povedzme si pravdu 😁

osobne samozrejme uprednostnujem dvojvalec 😉 😁

inak cygno ti dobre radi, 749 hm hm hm 😎

matoTL
    Účastník (Participant)

ja mam TL 1000S a je to delo ti poviem na Dobšinskom kopci davam dole R1 a podobne mašiny asi tak skus uvidiš ja mam vo svojej 145 koni…..delo!!!

motokocur
    Účastník (Participant)

Ak má TL1000S 145 koni tak potom neviem.TL 1000R má org. 136 koni.A ten natej R1 potom asi spí ked ho dáš dolu 😁 😁

matoTL
    Účastník (Participant)

…no na zakrutach maš čo robit na 4 valci,2 taha od spodu a ten tah je brutal na rovine je to ine ked maš otačky mam čo robit…ale na zakruty je 2 valec vitaz a to je jedno aky.

motokocur
    Účastník (Participant)

Viem čo je dvojvalec,lebo mám TL 1000R,ked máš na esku 145 koní,čo strašne silne pochybujem tak nemožeš mať problém ani na rovinách…

matoTL
    Účastník (Participant)

počuj nemaš trocha problem sem tam s prešmykom spojky???mne to kua občas urobi a počul som z 5 to urobi 4 motorkam???asi dam kevlarove lamely a bude pokoj,teraz tam mam EBC a ked dam kotol tak občas……tebe to nerobi? 😁

motokocur
    Účastník (Participant)

matoTL Presmykovať Ti nemože,jednoducho máš v predeli spojku.Radím Ti vymen plechy,struny aj lamely a nemusíš tam dávať žiadne kevlarové lamely.TLky sú strašne háklivé na spojku a aj olej robí svoje.Ak chceš nieje to problém objednať a vymeniť,dá sa to aj do dvoch dní

matoTL
    Účastník (Participant)

hej sak som celu menil na jar plechy,lamely aj struny od EBC,ale dosralo sa to preto lebo na opacnej strane mas tu tičku a ta nemala vôlu a bola na fest a mam mat trocha miesta preto zasa odisli lamely kua,ale už to dam nastavit do servisu bo ma to nebavi menit každy rok….

matoTL
    Účastník (Participant)

a este aky mas olej ja mam Motul ten 5100….

motokocur
    Účastník (Participant)

Aj ja mám Motul 5100

Lorenzo
    Účastník (Participant)

Dobrý olej

dusik
    Účastník (Participant)

ope ja mám SP 1 😀 😀 😀

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri