Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Exebat alebo Motoride?
Každé má niečo do seba. je len dobré že fungujú obe stránky 😉 bez debaty, veď je to super, keď sa my motorkáry rozrastáme a nie uťahujeme.
Išlo mi len o takúto konštruktívnu debatu o nič iné. 🙂
Niekto tu chce dráždiť kobru bosou nohou. 😀 😀 😀
dusik. eXeBAT ti to napisal dobre…..tak ako awia na motoride……vacsina z nas cita obe stranky …….ked chces pisat ,tak daj volaku duchaplnejsiu temu….
motoride
Táto téma bola dosť intenzívne preberaná na motoride už dávnejšie, niekedy minulý rok. Jej výsledkom nebolo nič iné, ako konštatovanie, že sa jedná o dva rôzne servery s motorkárskou tématikou, ktoré si navzájom vôbec nekonkurujú, ale sa dopĺňajú. Jo, design majú iný 😉
Osobne som viac na MR.
Kmotr To som nevedel, že sa už táto téma pretriasala, ale hovorí sa že opakovanie je matka múdrosti 😎 Je vidno, že táto téma nemusí zákonite smerovať k invektívom a vzájomnému osočovaniu aj keď niekedy sa to na to zvrhne 😟 Drvivá väčšina motorkárov sú však slušní a inteligentní ľudia, čo ma veľmi teší a dá sa s nimi diskutovať na “ takmer“ akúkoľvek tému. 😎
manana ma pravdu, s tym jjarom bola vacsia sranda… 😀 😀 😀
Navštevujem oba. Motoride je starší ma viac členov a tým aj viac príspevkov preto je živší. Na exebat zase môžem mať svoje fotoalbumy čo na motoride nieje.
NO COMENT!! 😉 ale ne moj nazor je ze je to 50 na 50 kazdy ma svoje pre aj proti…
V kategórii internetových stránok s moto tématikou udeľujem dve prvé miesta práve týmto dvom.
Exe vidíš, že to väčšine prípadov ide aj bez invektívov a osočovania.. 🙂
Obidva portály sú zaujímavé, ale exebat sa mne osobne páči viac 😉
Niet o čom diskutovať,je to ako s pivom,len aby bolo na výber a každý si nájde svoje. 🙂 dusik si nejakí vrták
crazyman vrták by som bol keby sme niečo mali spolu 😁 , ale iba žartujem, nie som vrták iba som som zvedavý a ke)d som zvedavý tal sa opýtam – ty nie? 😎
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |