Exebatovica na Donovaloch 2008
- This topic has 90 odpovedí, 29 hlasov, and was last updated pred 15 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica na Donovaloch 2008
.. a je to tu… pre všetkých zabávania sa chtivých….. kedže Salašnícku gumu budem organizovať asi až v marci…nenechám Vás predsa bez zábavy….
V dňoch 7. – 10. 2. 2008 sa uskutočňujú na Donovaloch ME psích záprahov. Začína to už od piatku večera do nedele obeda…. Je to celkom zaujímavá akcia a tak by som navrhol urobiť si malé stretko na Starých Horách v našom známom penzióne.. Kedže bude všade nátresk penzión som už zaistil a rezervoval som ho na celý víkend. Mohli by sme spojiť príjemné s užitočným. Bývajú tam fajn sprievodné akcie a celkovo sranda.
Ak máte záujem dajte mi vedieť čo najskôr lebo musím rezervačku potvrdiť a vyplatiť… Ubytko: 1 noc 400 Sk / osoba
Čo sa týka stravy dám vedieť do stredy ….
Monty tešíme… ja pozriem ešte do diára, ale na 90% idem 🙄
Psie záprahy
Psie zápachy
Psie nápady
Psie zápchy
…atď.
Jasne, že ideme… 🙂
A takéto mám doplňujúce vyňadrenie, v novembri sme tam mali silvestra, teraz by som navrhoval doplniť do programu povedzme na sobotu večer Mikulášsky večierok, kde by bol v vstup IBA v tradičnom Mikulášskom odeve – prípadne jeho časti… 😈 😀 😀 😀 Pre tento večer by som doporučil ponechať tombolu… 🙂
…takže? 😇
Hehe ….síce neviem či ešte zoženiem Mikulášsku čiapku ale mám čertovskú parochňu vlastnej výroby aj s roháma.. ráta sa to??? 😁 😁 😁
Monty 😀 😀 jediné čo by sa konkrétne v Tvojom prípade nerátalo by boli anjelské krídla… 😀
Ale ja nič nemám… asi nedondem… 🤐
Furby .. ak máš červené trenky tak kludne dondi .. aj Mikuláš ich nosí….. na Mikuláša mi ukázal riť a nie darčeky 😁 😁 😁
Monty bude spartakiáda? 🤣
Mám taký pocit, že toto nebudú psie záprahy, ale Hovadské záprahy 😀
Furby Budú to Hovadské závlahy – zavlažovať budeme borovičkou… 😈 🤣
Heavy už teraz som vlhký tak sa teším… 😀 😀 😇
Monty a kde narýchlo zoženiem psa? Môže byť aj koza?
senior … jasné že môže, ale nepočítaj s výhrou… 😁 😁 😁
Furby .. zas si sa došťal ????
Heavy … zmenil si značku?? zas borovička??? meníš to ako Winetou kone 😁 😁 😁
Ja nepridem 😇 takze baby sa nemusia bat ze pridu o panenstvo!
Sakra, smola. Na 9.2 uz mam akciu…
Nabuduce.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |