Exebatovica na Donovaloch 2008
- This topic has 90 odpovedí, 29 hlasov, and was last updated pred 16 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica na Donovaloch 2008
Moja účasť je istá, už sa na vás teším 🙂
A pri bare sa da platit aj z kredytom ?
8.2. mam nocnu ale v sobotu 9.2. by som dosiel poobede pozriet bandu hovad.
charym 😀 😀
este mi povedzte,kde to presne je…? hadam nebudem mat prednasky….ak ano,asi sa odlozia… 😈
rada by som prisla… 🙂 🙂
Monty však to vieš, vždy keď sa robí Hovadská akcia tak môj mechúr to nevydrží… 🙄
ZOMBY …ani chlapci 😁
doctor dondi, nech tam mám aj nejakého rovnocenného súpera 😈
Monty: vtedy sa tam asi nebude dat normalne lyzovat…ci ano?
jybka ved na tych prepchatych donovaloch sa ani nemas kde poriadne lyzovat, to je stredisko so somarskymi luckami pre rozmaznane burzoazne deti 😁 alebo tak svah na 2 cela 5 promile 😈
Kua takze dalsia masaker akcia hej?!! hmm…ja pridem len ked sa niekto starsi zaviaze a slubi ze sa tam nebude predavat alkohol a ani borovička. Inac sa Furby nadmieru odviaze a to uz nem sranda 😉
Zrejme budem zase aj ja tam otravovať vzduch 😁 😇
Matooo takže somárske lúčky heeeej??? taký Zvolen isto patrí medzi somárske lúčky 😁 😈
Matooo Ja som starsi, tak sa zavazujem, ze ti nepredam ziadnu borovicku, dokonca ziadny alkohol 😈
A Furby sa neodviaze, ved sam napisal, ze bude v zaprahu 🤐
Doctor Pravdepodobne pojdem tiez v sobotu, mohli by sme sa nejako zladit.
Povie mi uz niekto,kde to je? 🙄
jybka 😀 😀 😀 pod Donovalmi smerom od BB, volá sa to Staré Hory
jybka .. smer BB —- Donovaly , dedinka Staré Hory .. v strede penzión Pod horou.. poznávacie znamenie modrá strecha..hned vedla cesty… krvná skupina majiteľa OO +_ motorka..😁 😁 😁
Furby: dakujem 🙂 😛
Monty: na krvnu skupinu sa ho nebudem pytat… 😁
Ja som od utorka v Tatranskej Lomnici, ale došel by som, cestou domov a to buď v sobotu v noci, alebo vás ku..a ráno v nedeľu všetkých vykopem z postele a Montyho naopak do nej pošlem aj so Šanim 😁
Monty : Ja prídem a ak zoženiem babysitting, tak zostaneme aj na noc…
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |