Connect with us

Havarijne poistenie

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Havarijne poistenie

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 16 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    AMIS
    Účastník (Participant)

Ak máš garáž tak havarijku nerieš. Vezmi si radšej spotrebný úver a dolož prachy čo máš. Moto bude celá tvoja a budeš si n a ňu dávať pozor.

Jolie66
    Účastník (Participant)

Kwasak ja viem je to super cena ale aj tak este pockam do buduceho roka,lebo som zvedava ako to bude ted pride euro….. 😁 ale sa neviem dockat.

Jolie66
    Účastník (Participant)

AMIS no ved uvidim,ale to vsetko až buduci rok….

Kwasak
    Účastník (Participant)

Jolie66 euro bude mat od leta pevny kurz, cize mozes riesit motorecku hned potom, ako vlada vyhlasi kurz 😉 (aspon nam ekonomom tak vraveli 😁 )

sebko
    Účastník (Participant)

My co nepadame a neriesime PU /pre neskusenych Poistne Udalosti/ sa nezaoberame poistkami 😁

ten kto ma pozna vie co hovorim, ked sa bude dat jazdit tankom po ulici asi si ho kupim 😉

Jolie66
    Účastník (Participant)

Kwasak no to by som mohla riesit ale aj tak asi pockam,aj koli peniazom na akontaciu a teraz neviem ci hondu alebo kawasaki…… 😕 porad.

Jolie66
    Účastník (Participant)

sebko no ja moc skusenosti asi nemam,tak PU musim riesit. ☹️

mirolc
    Účastník (Participant)

FERRARIMEN to je blbosť čo pišeš, aj ja mam motorku na leasing cez OTPleasing a neplatim žiadnu havarijnu poistku. Napriklad aj v STYXe su motorky do 300 000 Sk aj bez havarijnej poistky ale to asi vie Raptor lepšie 😉

Kwasak
    Účastník (Participant)

Jolie66 ja ti neporadim, ziadnu hondu som nikdy nemala a kawu som mala Z750, ta bola sikovna. Ved mas este casu dost na rozhodnutie 😉

Jolie66
    Účastník (Participant)

Kwasak ale ved ja viem,mam casu dost……..sak musim niekde vyskúšať a uvidim na com sa mi bude lepšie jazdit.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 16 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri