Jožo Flajžík „Rebel“ nás opustil.
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Jožo Flajžík „Rebel“ nás opustil.
- Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 20 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 11 mesiacmi od
farky.
-
AutorPríspevky
-
6. októbra 2006 o 11:48 #69678
puma
Účastník (Participant)😠 😠 😠
7. októbra 2006 o 8:11 #69679dodo
Účastník (Participant)Nemali by sme odkladat masiny ale jazdit kym sa da a tak si uctit pamiatku kamaratou.A mozno sa dnes uvidime na cestach? caute
9. októbra 2006 o 0:19 #69680cbr900
Účastník (Participant)ALL čo k tomu dodať?? ťažko sa mi na to reaguje, lebo o tejto smutnej správe som sa dopočul od Pumy (bol som v Paríži)… Osobne som ho nepoznal, ale prezívka mi niečo hovorila…to som ešte netušil, že ho nájdem na stránkach v 9. čísle časopisu MOTOMAGAZÍN ako si tam predvádza svoje triky…blbý pocit, že odišiel od nás, ale navždy ostane v našich srdiach… úprimnú sústrasť blízkym 😠
10. októbra 2006 o 19:36 #69681harly22
Účastník (Participant)😟 ludia co sa to robi na koniec tejto sezony??? to snad nieje mozne
uprimnu sustrast jeho blizkym
nech mu je jeho posledna cesta tou naj… 😠10. októbra 2006 o 21:47 #69682kalimero
Účastník (Participant)konecne sa do sutaze v Hricove prihlasili slovaci na poriadnych masinach a ukazali ze to snimi vedia a uz je o jedneho menej,kua. naozaj smutne 😟
11. októbra 2006 o 16:46 #69683Robbie750
Účastník (Participant)islo mu to fakt fajn na tej Suzuki,dost smutna smrt so stlpom a este teraz na konci sezoni 😟
11. októbra 2006 o 19:10 #69684farky
Účastník (Participant)S Rebelom som sa zoznámil v Hričove,tiež som súťažil,hneď som vedel,že je to fasa chalan,držal som mu palce,podla mňa bol najlepší,mal to vyhrať,je mi velmi ľúto,že nás opustil taký dobrý borec.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Ducati Multistrada V4 Pikes Peak (2027): Keď pretavíš Superbike do cestovateľského špeciálu
Honda CB250SS Concept: Štýlový neo-retro scrambler pre mladú generáciu
BMW F 900 GS Adventure vs. R 1300 GS Adventure: Súboj dvoch bavorských generálov
MV Agusta priznáva finančnú krízu: Varese vstupuje do právneho procesu na záchranu značky
VOGE CUx Concept: Keď čínsky hybrid spochybní logiku tradičných cruiserov
AGV Pista GP R3: Nová vlajková loď znižuje riziko otrasu mozgu až šesťnásobne
Servisný test a spomienka: Oplatí sa vzkriesiť 10-ročnú Vespu GTS 300 z dedičstva?
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
BMW F 900 GS Adventure vs. R 1300 GS Adventure: Súboj dvoch bavorských generálov
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
VOGE CUx Concept: Keď čínsky hybrid spochybní logiku tradičných cruiserov
Ducati Multistrada V4 Pikes Peak (2027): Keď pretavíš Superbike do cestovateľského špeciálu