Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Jožo Flajžík „Rebel“ nás opustil.
Jožo Flajžík, pochádzajúci z Rohova (okr.SE), známy aj z vystúpení Streetfighter show pod prezývkou „Rebel“, mal včera nehodu v Senici. Nezvládol riadenie na svojej Suzuki a po páde narazil telom do stĺpa. Tesne po nehode komunikoval, všetko vyzeralo byť v pohode až na otvorenú zlomeninu dolnej končatiny a zlomeninu panvovej kosti.
Dnes o 17:00 počas operácie nohy, v nemocnici v Skalici, nečakane zomrel na následky vnútorného krvácania.
Už nám nikdy neukáže jeho kúsky na motorke. 😟
Dopekla … tak ale chalos im aspon ukaze tam hore ako sa na slovensku jazdi !
R.I.P.
Na konci sezóny je to jedna z najťažších správ.
uprimnu sustrast rodine. je mi to luto i ked som ho nepoznal a clovek si mysli ze vsetko je v poriadku 😟
pripajam sa… je to sk***ena sezona… uprimnu sustrast. je to blbe, ked sa to stane tak necakane, ked vsetko vyzera byt celkom ok… je mi to luto 😠 😠 😠
R.I.P.
strašne mi je to ľúto… 😠 😠 😠 obdivovala som toho chalana….
Ľudkovia, poschovávajte už mašinky do garáží na zimný spánok… Držte sa všetci!
REBEL: pokojnú nebeskú jazdu Ti želám….
pitbulka ani za ten svet … to by museli vane z neba padat aby bolo vonku pekne a motorka zazimena 🙂
😠 ten chalan to s motorkou vedel…je mi to ľúto…. 😠
mrzi ma to,v poslednej dobe same zle spravy 😠
… vždy keď odíde mladý človek je to o to horšie … R.I.P.
uprimnu sustrast…tato sezona je nejaka zakliata… 😠
uprimnu sustrast!
sice ho nepoznam, ale je mi luto kazdeho motorkara ktory zomrie pri nehode 🙁 je to nefeeer
kolko mal vlastne rokov? 😠
uprimnu sustrast 😟 😠
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |