Klub Týraných Mužov – zápis zo schôdze
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Klub Týraných Mužov – zápis zo schôdze
- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 9 mesiacmi od
kuky.
-
AutorPríspevky
-
6. júla 2009 o 6:22 #82205
MartineR
Účastník (Participant)KoóTíýeM (akože pozdrav).
Pre tých, ktorí by si náhodou nepamätali (ja som si našťastie zapisoval) :
– prijali sme nových členov (čo nie je nič nezvyčajné, o náš spolok je veľký záujem)
– prijali sme členské od nových členov (predseda kuky na to ráno fakt vyzeral)
– rozdali sme kumulovanú VIP funkciu : Tajomník-Pokladník, ktorej sa zodpovedne ujal Šani
– opätovne sme prijali Klasika do klubu. Konečne prestal vymýšľať so špendlíkmi a prijal dôležitú funkciu hlavného radcu
– dohodli sme sa na platnosti členských príspevkov na jeden rok (tí, čo vstúpili do klubu pred viac ako rokom si budú musieť členstvo prolongovať – zápisné je štandardné)Dôležité :
Na schôdzi sme sa tiež dohodli (ako podklub hovád), že chceme vlastné tričká, čiže :
– keď nájdeme grafika na hovadské tričká [linka] , má hneď ďaľší biznis. Ostatné rovnako ako je uvedené v diskusii.
– chce to nejak skompletovať zoznam členov, koho si pamätám, píšem nižšie, koho nie, asi to bol plodný nábor a proste si nepamätám – nech sa dopíše aj s funkciou.Predseda – Kuky
Podpredseda – Ja
Tajomník & Pokladník – Šani
Maskot – Furby
Nástenkár – ROwl
Kronikár – Silwestrik
Hlavný Radca – Klasik
Hlavný Tajnostkár – Vlado (Evkin)
Hovorca – Vlado (Čičmany)
Záhradník – MontyTuším sme prijali aj Forela, no akú hovadskú funkciu dostal vie asi len on 😈
Jáj, ešte som externe prijal Rolanda ako ministra oblakov (nech máme na koho pindať, keď na akcii bude pršať).
Ty kokso, … to je nejak málo 😟 , proste sa dopíšte …
6. júla 2009 o 10:14 #82206italofighter
Účastník (Participant)Cestne prehlasujem mna ste neprijali a kd som sa zdvihol a odisiel do opozicie tak ste ma vypiskali takze ziadny ktm nebude
6. júla 2009 o 11:01 #82207VMax
Účastník (Participant)MartineR : aj ja k Vám patrím – KLUB TÝRANÝCH MUŽOV, aká pozícia je ešte voľná ? Uchádzam sa o pozíciu zdvíhač 🤣))) KoóTíýeM.
6. júla 2009 o 11:29 #82208MartineR
Účastník (Participant)VMax pozícía je voľná, musíš len prísť na ďaľšie zasadnutie rady, kde ti budú vysvetlené podrobnosti 😉 🙂
6. júla 2009 o 15:19 #82209kuky
Účastník (Participant)Podpredseda velmi dobre si to napisal,ale nakolko vies ako nase schodze prebiehaju a vycerpavaju,takze asi spravne tusis,ze si ani ja nepamatam vsetkych clenov 😁 😁 😁 😁 .Pevne verim,ze sa sem dobrovolne dopisu 😁 😁 😁 😁
6. júla 2009 o 18:28 #82210Heavy
Účastník (Participant)kuky Borovičky sa Ti zachcelo? Tvoja požiadavka prišla vo veľmi vhodnom čase, pretože práve zvažujem Dodatok číslo 2 o "nepovinných" odvodoch liehovín pokútne získaných náborom nových členov KTM, aby bol zachovaný princíp všeobecného blaha. To bude v praxi znamenať, že za každého novoprijatého člena, resp.potvrdením prolongácie bude KTM odvádzať Hovadám priamo úmernú časť liehovín. Áno, máš pravdu, jedná sa o autokratické a centralizované riadenie a keď si to dám celé do súvisu, tak z týchto vami odvedených "nepovinných" dávok budem mať v konečnom dôsledku radosť ja a Džony Schumacher. Týmto KTM ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu úspešnú spoluprácu. 😁
Tak a teraz do mňa 😀 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈
6. júla 2009 o 19:26 #82211milan3232
Účastník (Participant)Aj ja, aj ja, aj ja! Scem.
co musim spravit?6. júla 2009 o 20:56 #82212Furby
Účastník (Participant)Pri prolongácií platnosti členstva a zároveň odvedení podvodných odvodov Hovadám som to vyriešil tak že som si drbol rovno sám a je to. Vy ste spokojní, ja som spokojný, ako dobre. 😈
7. júla 2009 o 10:55 #82213Silwestrik
Účastník (Participant)Kuaa,,,,ja som mal vysetrit preco kuky dostral fernet citrus a ne fernet pre chlapov 😁..ktoho chcel otravit tenkraat/;DD
7. júla 2009 o 11:19 #82214pitbulka
Účastník (Participant)Jaaaaaaaaaaj 😀 chlapci, vy ste zabudli na hlavného vyšetrovateľa 🙂
Mali by ste obsadiť aj funkciu "zapisovateľ", keď si nepamatáte 😁7. júla 2009 o 11:42 #82215MartineR
Účastník (Participant)Keď silwestrik je vyšetrovateľ, kto je potom kronikár? ten by to mal všetko zapisovať a archivovať …
7. júla 2009 o 12:36 #82216Sani
Účastník (Participant)Furbyho metóda ma oslovila, asi ju večer vyskúšam, aby som mohol riešiť objektívnu kritiku. 😉 Podám vyčerpávajúcu správu. 😁
7. júla 2009 o 12:54 #82217Silwestrik
Účastník (Participant)MartineR mozem byt aj kronikar,kedze pripad neje vysetreny 😁 a prebieha samosetrenie 😛
7. júla 2009 o 15:21 #82218kuky
Účastník (Participant)Kua predsedo tvoj napad sa mi vobec nepozdava a budem sa opakovat zas,ale nekolko vsetci clenovia KTM su aj hovada,takze si borovicku odvedieme sami sebe 😁 😁 😁 Neviem si vsak predstavit ako dopadnu nase schodze aj po tychto odvodoch,ved nas vycerpavaju uz aj tie nase 😁 😁 😁 ale my sa obetujeme 😁
7. júla 2009 o 15:40 #82219Heavy
Účastník (Participant)kuky Tak vidíš, snažil som sa prispieť k ochrane zdravia KTM, tým, že sa obetujem a aspoň malú časť alkoholu po značnom sebazaprení vypijem ja a Schumacher, ale keď si nedáš povedať, tak si tam po schôdzi kľudne vysedávaj s vreckom ľadu na hlave 😀 😘 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji