Klub Týraných Mužov – zápis zo schôdze
- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 9 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Klub Týraných Mužov – zápis zo schôdze
A na vrchného rabína ste zabudli, a on Vás miluje 😇
Heavy kua ved napis hned ze ti ide o moje zdravie 😁 😁 😁 😈
Furby samozrejme som to myslel po pracovnej dobe… 😇
Nechcem sa vnucovať ale rád sa pridám ako "demo" prípad 🙂 🙂 🙂 .
Pre všetkých záujemcov o členstvo : pozorne sledujte diskusie, schôdze KTM sa konajú pri každej Hovadovici, eXeBaTovici, či inom hovadskom stretnutí. Tam sa aj prijímajú žiadosti o členstvo. Dopredu si pripravte dobrý dôvod, prečo by sme mali prijať práve Vás a do akej funkcie …
MartineR – podpredseda KTM
😘 A mna to az potom napadlo, ze to vy ste týraní a ja som lietadlo 😘
A čo ja? 36 rokov týraný je nič? 🤐 Funkciu nechcem žiadnu, iba spravodlivosť… 😎 Každému, čo mu patrí… 🤣
Podpredseda velmi mudro pises az mi to je divne 😁 apropo preco nemame hovorcu? 😁 odpadnu nam zbytocne reci 😁 😁 😁
Senior prei taj si podpredsedov posledny prispevok a mas to 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |