Kto to chcel ten didaktik kompakt?
- Toto téma obsahuje 51 odpovedí, 23 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 1 mesiacom od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Kto to chcel ten didaktik kompakt?
Na toto som natrafil nedavno a vybavilo sa mi cele detstvo [linka] . hra sa vola Supaplex, urcite to poznate, nieco podobne pacmanovi chodi akoze v pocitaci (naokolo su same cievky diskety chipi a pod.) No ale co sa stalo.. tak som to zo srandy a retro nalady stiahol a zapol, a hral, no nedostal som sa dalej ako do tretieho levelu.. normalne som zufaly pretoze ako 8 rocny zasran som tu hru presiel.. takze asi cim som starsi prestavam mat logicke myslenie..
andoo> mam pre teba vysvetlenie 😁 mne mati hovori: „cim si starsi,tym si glupsi“ to znamena ze ako maly sme neboli tak sprosty ako sme teraz 😁
ope: koksooooooooo! Presne taky C64 som mal aj ja… 😀 Aj s cartridgom! No ze normalne ma nostalgia chyta! 😠 😁
Atari 130XE, 3,79 MHz, 128kB RAM
a potom 386 DX40, 8MB RAM, 245MB HDD (SCSI)
🙄 krasne casy!
Tak kto to chcel ten didaktik?
Doctor…mal som podobnu hru -dictator to bolo zase o bananovej republike 😁 a Exolon nic? Robocop, Batman, BruceLee, R-type som si zahral minule na mobile 😁
Juuuuj tolkjo nostalgie🙂 commodorre c64 jaaaaj to bol stroj. este ho mam zabaleny na pamiatku v original krabici 😀 plus kopec hier na kazetach 😁
Cervo – Robocopa som hral aj ja dost casto.Grafika bola aka bola ale mne sa to lubilo.
Cervo mas R-type na mobile? odkial si to stiahol?
rtype bola uplne najvacsa popicovka
Kamarati, ja len pridam do "ohna" Test Drive 1,2,3 Indianapolis 500 (to uz z modernejsich dob)
z dob ZX+ Chase HQ, Ikari warriors, Dan Dare, King-Kong….hry pre viac ludi…no parada.
aj teraz si stale este niekedy tak cvicne prejdem celu Dune II 😉
Juuj DAN DAREee… to bola supaaa..
Raptor, mobil zostal v ikei vo viedni 😟 asi ho potreboval nejaky rakusky sedlak viac ako ja….. aj som pozeral do PC ci to tam este nemam ulozene ale zatial to neviem najst 😕
Prosim ta pohladaj to.. to je strasne kultova hra… alebo aspon daj tip odkial sa to da stiahnut
Hehe kto nehral laser squad a lord of chaos nevie co jej to strategia na ZX
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |