Laserovy radar
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Laserovy radar
- This topic has 18 odpovedí, 9 hlasov, and was last updated pred 15 years, 9 months by Dracik.
-
AutorPríspevky
-
11. februára 2009 o 10:19 #81428dixiÚčastník (Participant)
S prichodom noveho cestneho zakona sa vyzbrojili aj nase zelene bytosti novymi pre nas nie velmi lichotivymi zbranami – laserovym radarom ktory ma byt mobilny takze nieje pevne zabudovany ako sucast policajneho auta.jeho velkou nevyhodou pre nas je dosah zamerania az do 1km s moznostou detailneho zvetsenia digitalnej foto ktoru zachyti.Vymiznu motorkari s nasich ciest a stretneme sa vsetci na nutenych pracach za pokuty pre prekrocenu rychlost – lebo aj taka moznost je : odpracovat si pokutu verejne prospesnymi pracami,alebo jazdime: – bez znaciek,- zasadne po zadnom,- poctivo ako zakon kaze . . . ????
Alebo pospominame na casy nie tak davno minule,ked sme sa nahanali so sudruhmi VB a zacneme sa s nimi opet nahanat ??? 😁 🤣11. februára 2009 o 11:53 #81429kuzelinkoÚčastník (Participant)dixi a ty nosis znacku vpredu?
11. februára 2009 o 17:14 #81430AIRÚčastník (Participant)No tak dokazu nahravat aj z protilahleho kopca, kde ich nevidis a nemusia ta zastavovat, ked budu mat zaznam s tvojim e.č. tak si ta zavolaju na spravne konanie…. nevyhodnocuju to priamo na mieste…
no a nakupili ich vyse 100ks a tak je ich v kazdom okrese pozehnane ☹️
11. februára 2009 o 17:53 #81431VencoÚčastník (Participant)Okresov mame tusim 79, tak vela ich v okresoch nie je 😉
No bude ze to srandy, hlavne pri takej transslovenskej ceste 😕11. februára 2009 o 18:37 #81432AMISÚčastník (Participant)Neviďte všetko tak čierne ako to Fico maluje na červeno 😛
11. februára 2009 o 23:42 #81433MatoooÚčastník (Participant)AMIS som siel v pondelok z KE do BA v case obeda a som dakoval bohu ze kolko hliadok som vymakol pred restauracnymi zariadeniami, resp. mi niekto blikol a daval som k***a bacha na flekoch kde je ich casto vidiet. Stale ich je vela na cestach idu po ojrach ako supy ☹️
12. februára 2009 o 0:09 #81434cazzoÚčastník (Participant)dixi : to je fuckt: z predu mi môžu spraviť foto ,môjho riedkeho chrupu a po porade s mojím dentistom ma predvolať na Okresné oddelenie verejnej bezpečnosti Bratislava -Feldvidék 😁
12. februára 2009 o 8:30 #81435AMISÚčastník (Participant)Cazzo a na oddelení ti ten chrup ešte preriedia 😁
12. februára 2009 o 9:09 #81436VladiBÚčastník (Participant)Verejnoprospešné práce? keďže ako redakcia slúžime informáciami i verejnému záujmu, požiadame políciu o to, že by sa verejnoprospešné ? nútené práce pre motorkárov dali odpracovať u nás v redakcii ? (testovanie moto, fotenie a tak). Čo vy na to ?
12. februára 2009 o 9:24 #81437cazzoÚčastník (Participant)VladiB veľmi dobrý nápad! Dojdem testovať karimatky a spacáky 😁
12. februára 2009 o 9:32 #81438VladiBÚčastník (Participant)cazzo No super ako sa nám to pekne rozbieha, vypneme alarm a budeš spávať v karimatke pred dverami redakcie, neboj sa vchod je zastrešený.
Tak kde je nejaký radar…
😀12. februára 2009 o 9:36 #81439VladiBÚčastník (Participant)Inak Amis s hlinikáčmi na Stelviu by mohol rozvážať predplatné po SR, čo vravíš Amisko
12. februára 2009 o 13:19 #81440kuzelinkoÚčastník (Participant)Matooo zarabaju, ved Velka noc sa blizi a detom uz vajca nestacia…. a co sa tyka odpracovania: nasi obcania farby hovna sa uz tesia na Luniku IX ako im to tam pekne neposlusny vodici poprataju ☹️
12. februára 2009 o 16:03 #81441cazzoÚčastník (Participant)VladiB alebo radšej namontovať hliníkové konvy na Stelvio a zvážať mleko od alpských bauerov,dolu do mlékarne 😁
12. februára 2009 o 16:19 #81442AMISÚčastník (Participant)Vladi beriem a budem aj trúbiť, keď sa vrátim do redakcie pre tovar, tak môžem Cazzovi mikrovlnkou (môj výfuk)zakúriť do spacáku 😇
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.