Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Laserovy radar
cazzo pokial si vesely motocyklista bude mat aj ten dentista velky problem ta idendifikovovat aj podla toho riedkeho chrupu pokial s neho neoskrabes vsetky musky 🤣 no vidis a nakoniec predsa ma ten sprosty hmyz na ktory vsetci nadavame ked to zotierame s pleksi aj neake pozitiva 😁
Situácia s radarmi je ďaleko horšia ako sme predpokladali. Stačilo mi dnes prejsť poobede z Martina do Považskej B.
Radar v Martine, v Žiline, na zjazde z diaľnice pred PB, v PB pri pumpách. Všetko laser na trojnožke s neuveriteľným dosahom, a super optikou. Majú ich v každom okrese a nie len jeden, postavia to kde chcú a keď ho zbadáš už dávno je neskoro. Ten čo meria, ten ťa i zastaví. Zaujímavá je skutočnosť, že zrazu všetci začali jazdiť podľa predpisov lebo toho bolo plné rádia, nikto sa nikde neponáhľal nepredbiehal. Som zvedavý na štatistické údaje nehodovosti, nehodovosť určite klesne o riadne percentá.
Inak perlička: Mám informácie že dopraváci z Pov. Bystrice merajú rýchlosť las. radarom priamo z budovy kde sídli Polícia (asi z 2. poschodia) smer na Orlovský most (most cez Váh, čo spája Považskú s miestnou obcou Orlové.). Upozornil ma na to taxikár.
😈 tak po splneni svojho sna a kupe motorecky som si spnil aj dalsi po dlhorocnom odriekani a stal som sa aj ja plechovkarom 😁 vcera cestou do prace cca 21:00H sa mi miha pred ocami . . . 😶 cervene svetlo nasich zelenych muzikov ☹️ do p . . . rkinka hovorim si,noooo je hospodarska – financa kriza a tak zasponzorujem nasu chatrajucu statnu kasu, . . ?? ? 😠 za nezapnute bezpecnostne pasy.noooo tak snad to neako ukecam . . . no a tak som zistil ze k nam do KE to vraj este nedorazilo a ze este nato neboli skoleny
zamerat ze to vie do 1km,ale vraj kvalitnu foto urobi na 400m,aj to na rovinke.tak zeby sme boli este vo vyhode ???? kym dostanu nove hracky 🤣 pokial v niecom kecam co nieje pravda – kecali aj zeleny muzici 😈
No hajzli….😁 AIR…mas pravdu..si budes mysliet doma, ze ty nic, v pohode, nevideli, nezamerali a …potom…si nahraty… 😠
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |