Connect with us

Laserovy radar

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Laserovy radar

Zobrazujú sa 4 príspevky - 16 až 19 (z celkového počtu 19)
  • Autor
    dixi
    Účastník (Participant)

cazzo pokial si vesely motocyklista bude mat aj ten dentista velky problem ta idendifikovovat aj podla toho riedkeho chrupu pokial s neho neoskrabes vsetky musky 🤣 no vidis a nakoniec predsa ma ten sprosty hmyz na ktory vsetci nadavame ked to zotierame s pleksi aj neake pozitiva 😁

VladiB
    Účastník (Participant)

Situácia s radarmi je ďaleko horšia ako sme predpokladali. Stačilo mi dnes prejsť poobede z Martina do Považskej B.

Radar v Martine, v Žiline, na zjazde z diaľnice pred PB, v PB pri pumpách. Všetko laser na trojnožke s neuveriteľným dosahom, a super optikou. Majú ich v každom okrese a nie len jeden, postavia to kde chcú a keď ho zbadáš už dávno je neskoro. Ten čo meria, ten ťa i zastaví. Zaujímavá je skutočnosť, že zrazu všetci začali jazdiť podľa predpisov lebo toho bolo plné rádia, nikto sa nikde neponáhľal nepredbiehal. Som zvedavý na štatistické údaje nehodovosti, nehodovosť určite klesne o riadne percentá.

Inak perlička: Mám informácie že dopraváci z Pov. Bystrice merajú rýchlosť las. radarom priamo z budovy kde sídli Polícia (asi z 2. poschodia) smer na Orlovský most (most cez Váh, čo spája Považskú s miestnou obcou Orlové.). Upozornil ma na to taxikár.

dixi
    Účastník (Participant)

😈 tak po splneni svojho sna a kupe motorecky som si spnil aj dalsi po dlhorocnom odriekani a stal som sa aj ja plechovkarom 😁 vcera cestou do prace cca 21:00H sa mi miha pred ocami . . . 😶 cervene svetlo nasich zelenych muzikov ☹️ do p . . . rkinka hovorim si,noooo je hospodarska – financa kriza a tak zasponzorujem nasu chatrajucu statnu kasu, . . ?? ? 😠 za nezapnute bezpecnostne pasy.noooo tak snad to neako ukecam . . . no a tak som zistil ze k nam do KE to vraj este nedorazilo a ze este nato neboli skoleny

zamerat ze to vie do 1km,ale vraj kvalitnu foto urobi na 400m,aj to na rovinke.tak zeby sme boli este vo vyhode ???? kym dostanu nove hracky 🤣 pokial v niecom kecam co nieje pravda – kecali aj zeleny muzici 😈

Dracik
    Účastník (Participant)

No hajzli….😁 AIR…mas pravdu..si budes mysliet doma, ze ty nic, v pohode, nevideli, nezamerali a …potom…si nahraty… 😠

Zobrazujú sa 4 príspevky - 16 až 19 (z celkového počtu 19)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri