Moja ďalšia nehoda
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Moja ďalšia nehoda
- Toto téma obsahuje 17 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 3 mesiacmi od
Sani.
-
AutorPríspevky
-
7. apríla 2006 o 18:30 #64174
Jozefko
Účastník (Participant)Ako vyzera zadok skodovky ?? 😉 Ale je faj ne to skoncilo v pohode … si predstav ze mu jednu struhnes on ta zazaluje a namesto podmienky ta supnu na pol roka do chladku …. kua vies aky by tu bol bordel a chaos ??
To mi pripomina ako som siel tento rok zaciatkom marca do Blavi na moto a odbacal som smerom pri Ymke do prava hore a predomnou nejaka velka dodavka. Ona na nablisiej T krizovatke vyhodila smerovku do prava a ja som mal pokracovat rovno … mal len tak kutikom oka som zbadal ze v krizovatke stoji auto ktore sa zacalo rozbiehat …. Ufff brzdil som aj nohami 😁 … Ale ten pan za volantom … taky v pokrocilom veku slapol na brzy tak presne ze keby som ho nezbadal letim mu priamo do jeho dveri 😁 Keby ste ho vydeli aky bol chudacisko prelaknuty sa ospravedlnoval aj usami 😁 😁 😁 A tak som ho gentlmensky pustil 😉 reku ked sa tak ponahla ….
7. apríla 2006 o 18:36 #64175olivo
Účastník (Participant)Pozor si dávajte skor na mňa 😀
7. apríla 2006 o 20:56 #64176Sani
Účastník (Participant)Ako to čítam, som rád, že dnes som skúsil len na bicykli kúsok u nás po lese. Čudujem sa, že ma žiadny diviak neprevalcoval. 😕
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov