Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Motorkárkou od malička
Slon nemám, nieto teraz času hrám PS3 😁
Steini, nechal som to na teba, ten posledný krok, aby sa diskusia zvrtla smerom k zadnici 🤣 🤣 😘
Pred mojou dcérou sa o zadnici nebavte vy k***y zvrhlé 😈 🤣
Furt nevim jedno. Nemal mat AMIS povodne syna? Vsak mne rozpraval o malom Lukasovi!
Kam tento svet speje! Sama dezinformacia. 🤣
Alebo uz stihel daco nove? Daco som zmeskal? 😶
p.s.: Kazdopadne ja mam doma taketo smerovanie mojej miniaturnicky zakazane….
Kanko 😛
Ahoj Amis, tak nakoniec cakate dievcatko? Aj my…bude sa volat Ema. Vy uz mate meno? Mame s Amiskou velmi podobny termin. 🙂
Ale motorku som pre nu este nepozerala… 😁 Ked som si kupovala motorku ja, tak mi mamina povedala, ze: "ja ti na motorku neprispejem ani korunu! Ale ked ty budes mat deti, tak kazdemu kupim aspon tri motorky, aby si vedela ake to je bat sa o dieta" 😁
Bude to LEA, a povedz mamine, že aj nám môže pár kúpiť 🤣))
Báť sa o dieťa? To je fáza 1. Fáza 2 je, keď začne vlastná mama pochybovať o mojom mentálnom zdraví a uvažovať o pozbavení svojprávnosti. 🤣 🤣 V sobotu mi volá, či k nim prídem na večeru. ja že nie, že som na Janíčkoch, motorkou.
Odpoveď: Ježišikriste 🤣
A zajtra?
To sa tiež vozím.
Ty si k*** 😶 🤣 🤣
Amis, vy ako motorodina to asi nebudete mať 😀
My to máme teraz, preto som sa včera nevozil 😈 ale silno pracujem na tom aby už tak často nevolali (nedvíham) 😁
No ja keď nedvíham, mama vie, že sa vozím, takže je to v riti tóže 😁 😁
Moja mamina sa s tym zmierila. Ale ked som este byvala u rodicov tak som musela pravidelne prezvanat ze zijem ked som sa bola vozit a to sa uz dalo predychat… 😀
Hehe cakam Amis, kedy ti tvoja draha raz pocas materskej chyti vsetky motorky aj s clnom a smahom ruky ich preda, alebo vymeni za napriklad Sunar 😀
Ideš ho , heš fuj hnus nemotorkársky, takto ma urieknuť , trikrát zdravas Vstrom na teba 😈
Ina temicka! Odpadnem ja z Vas hned a teraz…. 😁 🤣
AMIS chcem kupit clnok s motorcekom. Vies daco o tom poradit??? 👋
Požičiam ti náš, jednoduché ovládanie a dcéra naloží celé jasle cestou do Budapešti. Spotreba cca 20 litríkov na hodinu, ale to by musela kaliť, že by mala vo vode len vrtuľu 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |