Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Motorkárkou od malička
No, ako Ti to napisat?! Velmo si cenim tvoju ponuku na pozicanie, ale… Ja si nerad poziciavam taketo veci. Nic, hodime rec, ked sa stretneme. 🙂
Posli mi ten kod… Lebo nic nebude s ISP ruzovuckym… 🤣 🤐
Pošlem len čakám na šéfstvo ako to odklepnú. A člnoponuka platí, ja ťa budem na skútri sprevádzať jako safetyboat 🤣)) aby sa ti nič nestalo 🤣))
Amis, len ty počkaj, nechám vás naháňať zostavou so 6 člnmi až do Nového sadu 🤣 🤣 🤣 🤣
Nas nedogoňat…. bo som jediný 4metrový gumák čo si trúfel do komory (hore aj dole) 🤣 Chlapci vo veži zo mňa boli taký vyhúkaný, že ma tam radšej pustili bo sa báli, že im vyhlásim embargo na tankéry 😈 Dokonca som tam bol vnútri sám bo sa báli, že sa ku mne už žádná loď nezmescí 😶
AMIS nooo, nevypravat, ze Ty mas doma este aj vodny skuter!?!?! 😶 😶 😶
Clnek si budem musiet daky vyhliadnut…
Amis motorecka pre dcerocku aj s cumlikom ta uz caka na predajni 😉
xtremo budem pre malicku motorkarku potrebovat daco podobne! 🙂
KanokoXF, AMIS aj mne doma zakázali uroviť z Lucky motorkárku, ale čo oči nevidia srdco nebolí 😇 😈
VMax, AMIS uvazujem, ze aj ked na roznych moto jazdiaci, ale mudri, pekni, skromni mladenci 😁 a takto mame dcerky buduce motorkarky!!! To musi byt dake pravidlo ci co …. 🤣 Vsak traja a vsetci mame dcery!!!
KankoXF: múdro vravíš, hlavne nech nedonesie domov jogurťáka alebo nedaj bože modré vrtule 😇 😈 😈
To by som ju vykázal z domu 😁
Majko velice veľa pusiniek za drevogurta Vám šeckým . Dnes to malej pošepkám čo ju doma čaká , že rovno vykopne Amiske brucho 😈
Amis nie ze jej zoderies pneu kym sa narodi,taky rozmer sa tazko zhana 😁
Dám si pozor, hlavne zožeňte ten môj rozmer 😠
VMax 😁 🤣 😶 Nake to je moc plastove a neforemne! Co to je??? No strasne daco… 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |