Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Môže byť?
Honda CBF 600 S – jazdená turisticky – sem-tam nakladačka…
Predná guma – Pirelli Dragon Corsa – 120/60-17
Zadná guma – Pirelli Diablo Strada – 160/60-17
Obidve sú funglovky
Otázka – takéto obutie – môže byť?
PS: Kto nebude odbočovať od témy má u mňa borovičku… 🙂
Heavy podľa mňa by Ti stačili aj Pirelli CITY Demon… 😎
Heavy ja troska odbocim od temy, snad ma neprizabijes, 😉 … ake su naj pneu?
Furby – keby som si nechal od Teba poradiť, tak si ich rovno môžem vystúhať z dreva.
Ak si sa tešil, že za takú blbú odpoveď na otázku nedostaneš borovičku, tak si na veľkom omyle…ide Ti decová…aj keby si nechcel… 😈 😁
Lavergsx600 – naj pneumatiky sú nové pneumatiky… 😁
Neviem , aké sú NAJ, to má každý svoj názor, tisíc ľudí , tisíc chutí, kade-tade sa o tom vo fórach píšu celé romány, mňa zaujímala konkrétne táto kombinácia… 🙂
Heavy 😀 😀 😀 čo ma chceš pokaziť? 😇
ale k veci: ja rozmýšľam tiež nad pirelli ale sport demon. Tie sú asi z tvrdšej zmesi, tak hu tak rýchlo nezgumujem… 😈
Ináč stále hľadám optimálne postavenie pneu: životnosť/priľnavosť//cena… neverending stooory
Furby životnosť/priľnavosť//cena… neverending stooory . presne ako píšeš…KUA teraz sa mi celkom pozdávajú aj dvojkové piloty od Mišeliniakov…Ani Hovado sa v tom už nevyzná… 😀
Heavy no aj tie sú ževraj poslušné… Mám návrh: vyskúšaj všetky a my ostatné Hovada sa poučíme… 😎
No, chcel som sa poradiť z niekym, kto tomu rozumie a nakoniec sa tu vykecávam z Furbošom… 😈
Heavy 😀 😀 😀
PS: inštrumentál: s kým, s čím…. 🙄
PS2: nemyslím inštrument 😉 😘
Furby – lebo tu nie je editácia…a dnes je tu taký cvrkot, že som nestíhal po sebe čítať…a ak už nemáš nič k veci, choď si trochu ponaťahovať pipíka, nech sa dočkám aj nejakej odpovede od niekoho, kto tomu naozaj rozumie… 😀
Nemusíš mať vždy posledné slovo….a Ty Hovado, ak odpíšeš, že musíš, tak pokračujeme dvojdecovou, aj keby si nechcel… 😀
Heavy tak ja radšej nič teraz neodpíšem… až po víkende… 🤐 idem si radšej ponaťahovať trochu pipíka 😁
Heavy mas to najužasnejsie obutie na motorku ake možeš mať,
Sused – presne to som čakal – KUA Sused, najbližšie Ťa tak zborovičkujem, že si po mojej prednáške kúpiš VFR… 😀
Heavy 😇 aby si sa mohol na nej vozit, 😁 a odbocujes od temy
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |