Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Môže byť?
Sused – na VFR by som sa nevozil, na nej by som lietal, je to určite väčšia yeba ako Red vúl… 😉
Heavy: ja odbocim od temy 😉
Sused kedy sa mi uz konecne ozves a posles nejaku fotku toho tvojho Maraudera nech ta zaradim na http://www.marauders.sk medzi stastlivcov vlastniacich tento stroj 😉 😁
A oprav si profil, co to tam mas za zmotaninu v policku Motocykel ze "Suzuki M 800 VZ" 😀 ty nemas ziadnu M 800 ty mas Suzuki VZ 800 Marauder 😉
Kua Heavy ako si ho to vyskolil? 😟
Heavy kady dobre vie ze najlepsie gumy su znacky DUREX 😉 😀 😇
racer8 kua… a to by bolo Heavymu načo… on už má svoje roky 😁
FaDe – ale ja som ho neškolil… čo ja viem ako sa to volá? Dôležité je to, že je to pjekná motorka a že dobre jazdí…písmenko sem, písmenko tam…to je detail (tiež som mal na Jinlune nápis Marauder a nič sa nestalo) 😉 😁
racer8 – dopredu banánové, dozadu jahodové? 😀
Furby – Ty si to odhadol presne… 😈
ALL – dosť mi to pripomína Rolandovu diskusiu o širších gumách na Shadowa, ktorá tu bola pred časom.. 😀 😀 😀
Heavy a čo keby si natiahol na tie Pirelli natiahol pre istotu aj tie gumky od Durexu…dvojnasobna ochrana,dlhšia životnosť a keby som náhodou teraz trepal hovadiny tak aspoň ti bude motorka pekne voňať 😁 😁 jahodovo-banánová 😀 😀 😀
Kua by som nejak vela naťahoval 😁 😁 😀
Heavy vsak to, napis Marauder na nadrzi ma hociaka haraburda, ale oznacenie VZ len jedna jedina krasna motorka 😈
FaDe 😀 😀 Hociaká haraburda? Ty nazývaš Kukyho a môjho jinluna haraburdou? To mám za svoju dobrotu, že si sa mal možnosť odviezť na tomto nefalšovanom čínskom drahokame medzi motorkami… 😀 😀 😀 😀
FaDe nazdar,len mu daj to on ma prihlasoval,ale polahcujuca okolnost liter borovicky
Heavy Furby životnosť/priľnavosť//cena… neverending stooory . presne ako píšeš????
Na tejto kombinacii netreba nikdy setrit!!! ..ja kupujejem na svoju stale makke bridgestony..
Tie Tvoje predsedo co uvadzas su aka zmes? aky profil?
Heavy ty sa radsej nic nepytaj lebo to vzdy dopadne jak stu moju diskuuuziju o gume 😁
Nemam rada borovicku ale pekna ciapka 😁
Majula – díky 😉 To vieš, klobúk robí muža… 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |