Nepremok
- Toto téma obsahuje 19 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 5 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Nepremok
Chcem sa spytat pri tejto teme mate niekto skusenost s kozou ako to je? Tiez je dobre sa pozriet po nepremoku alebo koza neprepusti? Nemal som to este moznost vyskusat a zatial som zaciatocnik prva sezona ma len caka. Dakujem.
choprak
Aj keď kožu dobre nainpregnuješ prípravkom, tak či tak ti premokne a iba jej tým skracuješ životnosť.
choprak ja po kazdom ocisteni koze, nastriekam na kozaky detsky olej a toto do urcitej sily dazda pomoze. ked leje tak jedine kvalitne nepremoky, alebo zostat doma
Naschval som si kupoval goretexove oblecenie, aby som si nemusel kupovat nepremoky. Po prvej dlhej jazde v silnom dazdi som prisiel na 2 veci:
1) moje aj manzelkine znackove a drahe oblecenie je uuplne super – nepremoka!!! Huraaaaa
2) po skonceni jazdy sme boli taki zasrati (spinavi), ze som hned isiel kupit nepremoky – guma sa cisti podstatne lahsie 😀
Uz iba z vyssie uvedeneho dovodu sa oplati investovat do nepremoku. Moj stal okolo 1 500 a Miskin = Made in Lidl :o) Neverte tvrdeniam, ze v dazdi sa oblecenie umyje – ano, ked staticky stojite a nic vas neospliecha…
Nepremok je velmi dobra vec a radsej si ho navliect pred dazdom ako ked mate byt lenivi a zmoknut do nitky ako ja na sturci celu rit mokru a potom prelezany tyzden v posteli.. ten z lousia v pohode staci.. zase neprsi kazdy druhy den a v dazdi vacsinou ostanem doma. nepremok je ked vas to chyti na dovolenke alebo ne dlhsej ceste
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |