Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › OZNAM PRE HOVADA Z MOTOPÁRKOV
Milé HOVADA,
… čakal som, ubehlo už dosť veľa času od akcii a neviem, či ste sa dohodli o pakte mlčanlivosti, či sa na motopárkoch niečo stalo, ale musím na Vás takto apelovať o uverejnenie nejakej fotodokumentácii z akcii a potvrdenie, že vôbec bola … dúfam, že to zabralo…takže kto má nejaké foto, tak ich sem hoďte inak …. !! …. inak dnes pôjdem skôr domov z práce 😀
cbr900 ja som sice na motoparkoch nebol,ale domov z prace pojdem tiez skor 😀 😀 😀
cbr900 ako zvykne pisat tvoj krstny, (obcas) to tu citaju aj deti a nechceme predsa kazit nasu mladez. Takze fotodokumentaciu nechajme fotodokumentaciou a podme skor z prace 😈
MartineR, zas neprehanaj 🙂 neviem ci taka mladez by nepokazila nas 🙂
cbr900, ty nechod skor z roboty, ale si nadrob, aby si sa nabuduce mohol zucastnit a tak nebudes potrebovat ziadnu dokumentaciu 😁
Snad neporusim ten pakt mlcanlivosti, ked prezradim, ze to bol aj ozdravovaci pobyt, kedze sme si davali vitaminy priamo z citrusovych plodov (poniektori aj dost zvlastnou metodou) 😀
Venco ty nic neporusuj, lebo inak si sponzor najblizsich motoparkov 😈
CBR nebud zbytočne zvedavý a nabudúce prídi, nebudeš potom škemrať o foto 😛
Musím sa CBR-a zastať….aj ja chcem nejaké foto 😁 aspoň zopár aby som si mohla hlavu trieskať že prečo som nebola 😁
Milé hovada,
protože fotodokumentace z posledních Motopárků má sílu lehce zkorodované atomové střely z ruského sila a její vliv na poslední nepropité mozkové buňky, které se starají vo to, že občas vidíme na asfaltu aspoň středovou čáru, je naprosto zničující. Nemůžu než varovat před pokusy o devastaci posledních zbytku neprochlastané hovadské inteligence. Heavy byl opět třeskutě výraznou postavou, jeho humor nakažlivý jak Ebola Zaire se stejným 90% účinkem. (PS: všimni si jakou šanci ti dávám coby chodícímu překladovému slovníku ČR-SR). Dračiatko s Kennym zcela oprávněně žijí v utajení s maskovanými koníky z motorek do jakýchsi barevných, teplých a řehtajících 4-nohých potvor, páč ten jejich guláš byl určitě začarovanej a inkvizice by je mohla upálit. O ostatních obětech ani nemluvim, neb každý přispěl svou trochou do mlýna. Střezte se bídní červíčci ožehavých tajemství z akcí kde jste nebyli… 😁 😁 A koukejte příště dovalit taky, nebo vám vychlastám všechnu borovičku stejně jako Heavymu!!!!! 😈
Ale na Motopárky treba chodiť a aktívnym prístupom prispieť k ich kvalitnému priebehu a nie len nad fotkami potom onanúúúvať… 😈 😀
Cendina – 😀 sledujem, že ma chceš "mermomocí" dotlačiť do úlohy prekladateľa… ale jediné čo ja som schopný preložiť je borovičku z jednej strany stola na druhú… 😈
cbr900 …a Ty neapeluj a nabudúce dondite Banáni… 😉
MartineR poďme skôr z práce – 😁 vystihol si to…
amazonka – presne tak, mali prísť Banáni nasadzovať život na Hovadské motopárky a nie doma pri telke čučať na Superstar a potom sa dožadovať fotiek… 😈
blueeyes – …ty trénuj na Silvestra – už je to onedlho… 😁
Venco – …vitamíny sa najlepšie vstrebávajú cez očnú sliznicu…to si nevedel? 😈 😀 😀
No ja fotky ani nepotrebujem, aby som si podla príspevkov poskladal že tam bolo asi Hovadsky dobre takže jediné čo teraz môžem je použiť tohto smailíka 😠 a to asi jedenkrát stačiť nebude
😠 😠 😠 😠 😠
Heavy Heavy asi to nevedel bo ked sa to dialo taktam nebol…..treba ho to naucit.. ze Venco
amazonka presne tak naco je zvedavi radsej nech donde ten CBR900 😁
Vsetko co sa deje na motoparkoch sa da do jednej krabicky a uschova a na buduce motoparky sa ta krabycka otvori a znova sa tam ukladaju veci a zazitky straty a nalezi 😁…takze ak chcete vediet viac,tak, na najblissich moto v knm sa vidime 😛 !!
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |