Policajný RADAR – ako to s nimi vlastne je ?
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Policajný RADAR – ako to s nimi vlastne je ?
- Toto téma obsahuje 22 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 7 mesiacmi od
kweni.
-
AutorPríspevky
-
11. novembra 2013 o 21:22 #95010
krampus
Účastník (Participant)Bzuco- ekonomika jak swinja! 😁 , však ten viac prejazdil k vám keď ťa hľadal ako bola výška pokuty. 👎
11. novembra 2013 o 21:24 #95012kweni
Účastník (Participant)Krampus : ale vieš kto platí za ten benál ? 😉 😀
11. novembra 2013 o 21:28 #95014Mlhos
Divák (Spectator)V aute s radarom musia byt dvaja vodic a merac policajt nikdy nesmie takuto cinnost vykonavat sam pretoze aj pre neho plati zakon a pocas jazdy je povinny sa venovat vedeniu vozidla a nie radaru aj na spravnom konani by som kladol otazku ako ma mohol namerat ked riadil vozidlo
11. novembra 2013 o 21:30 #95016kweni
Účastník (Participant)Toť správny postreh ktorý som si uvedomil .. snáď ho nebudem musieť nikomu dokazovať 😇
13. decembra 2013 o 9:22 #95018lara
Účastník (Participant)Ako pozdravit policajta
15. decembra 2013 o 15:25 #95020kweni
Účastník (Participant)Tak to by nem dopadlo dobre 😁
16. decembra 2013 o 21:45 #95022fikus
Účastník (Participant)Uf ja ze sa kveni pyta na technologia.tak myslim ze system dopler uz konci.tam sa dalo nahlim.znizenim rychlosti odrbat teoreticky.teraz to je.ine.mas trvaly nepretrzity zazanam s meranim.cize ak.ides 100 v obci minutu neukecas ani priemer ani.venovanie.sa.riadeniu a nemoznost preto sledovat tachometer.v taliansku mozes obiehat rychlejsie.je to bezpecne a logicke.kazdy z nas prida aby skratil cas pottebnyna predchadzanie.u nas to zakon nepripusta ale?
17. decembra 2013 o 13:32 #95024kweni
Účastník (Participant)😁 bože chráň..
v mojom prípade sa jednalo len o náhle zrýchlenie a následné ešte náhlejšie brzdenie .. zatiaľ je po 1,5 mesiaci ticho tak ti nevim Karle
no v IT som zvýšenie rýchlosti vyskúšal aj pri predbiehaní carabinierov 😁 možno tam bola aj plná čiara .. ale tak pekne nám uhýbali z cesty že to človek musel využiť .. nenahodili majáky ani varovné výstreli takže majú prst hore 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Honda CB500F E-Clutch vs. CB750 Hornet E-Clutch: Pre koho má zmysel automatická spojka od Hondy?
Triumph Trident 660 vs. Honda CB650R: Veľký súboj dvoch odlišných koncepcií
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Trident 660 vs. Honda CB650R: Veľký súboj dvoch odlišných koncepcií