Policajný RADAR – ako to s nimi vlastne je ?
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Policajný RADAR – ako to s nimi vlastne je ?
- Toto téma obsahuje 22 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 4 mesiacmi od
kweni.
-
AutorPríspevky
-
11. novembra 2013 o 21:22 #95010
krampus
Účastník (Participant)Bzuco- ekonomika jak swinja! 😁 , však ten viac prejazdil k vám keď ťa hľadal ako bola výška pokuty. 👎
11. novembra 2013 o 21:24 #95012kweni
Účastník (Participant)Krampus : ale vieš kto platí za ten benál ? 😉 😀
11. novembra 2013 o 21:28 #95014Mlhos
Divák (Spectator)V aute s radarom musia byt dvaja vodic a merac policajt nikdy nesmie takuto cinnost vykonavat sam pretoze aj pre neho plati zakon a pocas jazdy je povinny sa venovat vedeniu vozidla a nie radaru aj na spravnom konani by som kladol otazku ako ma mohol namerat ked riadil vozidlo
11. novembra 2013 o 21:30 #95016kweni
Účastník (Participant)Toť správny postreh ktorý som si uvedomil .. snáď ho nebudem musieť nikomu dokazovať 😇
13. decembra 2013 o 9:22 #95018lara
Účastník (Participant)Ako pozdravit policajta
15. decembra 2013 o 15:25 #95020kweni
Účastník (Participant)Tak to by nem dopadlo dobre 😁
16. decembra 2013 o 21:45 #95022fikus
Účastník (Participant)Uf ja ze sa kveni pyta na technologia.tak myslim ze system dopler uz konci.tam sa dalo nahlim.znizenim rychlosti odrbat teoreticky.teraz to je.ine.mas trvaly nepretrzity zazanam s meranim.cize ak.ides 100 v obci minutu neukecas ani priemer ani.venovanie.sa.riadeniu a nemoznost preto sledovat tachometer.v taliansku mozes obiehat rychlejsie.je to bezpecne a logicke.kazdy z nas prida aby skratil cas pottebnyna predchadzanie.u nas to zakon nepripusta ale?
17. decembra 2013 o 13:32 #95024kweni
Účastník (Participant)😁 bože chráň..
v mojom prípade sa jednalo len o náhle zrýchlenie a následné ešte náhlejšie brzdenie .. zatiaľ je po 1,5 mesiaci ticho tak ti nevim Karle
no v IT som zvýšenie rýchlosti vyskúšal aj pri predbiehaní carabinierov 😁 možno tam bola aj plná čiara .. ale tak pekne nám uhýbali z cesty že to človek musel využiť .. nenahodili majáky ani varovné výstreli takže majú prst hore 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji