Pôžička na motorku?
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Pôžička na motorku?
- Toto téma obsahuje 22 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 8 rokmi, 9 mesiacmi od
ahojko.
-
AutorPríspevky
-
9. januára 2017 o 2:21 #98042
Mlhos
Divák (Spectator)Bazar ti da na splatky cez homekredit cize nebankovku kde je urok niekde okolo 22 % +kadejake mesacne naklady a zaplatis dalsiu polovicku motorky
bud si kup taku na aku mas alebo dosetri lebo s poziciavanim od znamych to je tak ked chces mat z kamarata nepriatela staci mu pozicat peniaze a potom ich chciet vratit nazad9. januára 2017 o 7:26 #98044przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Milhaus, párkrát si ma už nasieral, že si kamarát, tak požičaj mi päť tisíc evri. 😁
15. októbra 2017 o 23:12 #98046Mlhos
Divák (Spectator)Nuz kedysi som si myslel a nielen o tebe ze sme kamarati ved motorkari sa radi prezentuju dokonca ako rodina ale ty si mi napisal ze nie si moj kamarat no a odvtedy niesi kamarat to ze ta poznam ta zaradilo na tvoj podnet iba medzi znamych ale nesmut nie si sam je vas tam uz velmi vela uz som sa naucil Nie všetci ľudia, ktorých považuješ za priateľov, musia považovať za priateľa teba.
Ak chceš spočítať svojich skutočných priateľov, nepočítaj tých, na ktorých Ti záleží, ale tých, ktorým záleží na Tebe.a to vsetko je preto ze
Nikto na svete nemá viac nepriateľov než úprimný, hrdý a cituplný muž, ktorý berie osoby a veci také, akú sú a nie také, aké by chceli byť.
16. októbra 2017 o 21:43 #98048B12
Účastník (Participant)Nechaj si starú, trochu ju vyčačkaj, investuj do benzínu a hlavne sa voz …. a máš pokoj. Ja mám 15 ročnú Bandasku už vyše 10 rokov a furt ide, dovezie ma z bodu A do bodu B, chvalabohu 😁
17. októbra 2017 o 20:30 #98049ahojko
Účastník (Participant)Tato tema bola 9 mesiacov nedotknuta, a jej autor tu takisto tak viac nebol.
To ze si to Mlhos neuvedomil nech ta prosim nemyli. On to ma v papieroch….
21. októbra 2017 o 21:38 #98051B12
Účastník (Participant)A možno táto téma bude mať ešte nejaké pokračovanie, len či to niekomu pomôže 😁
29. októbra 2017 o 20:54 #98053Mlhos
Divák (Spectator)ja som odpisal Papimu a ako ty zradca slovenska emigrant do kanady mozes vediet co mam ja v papieroch ? ty tam mas ze si zradil rodnu zem koli mamonu tak sa strat na kanadske servery a neotravuj tu slovakom zivot
30. októbra 2017 o 1:08 #98055ahojko
Účastník (Participant)Vsetci dobre vieme co mas v papieroch, predsa nam to dokazujes pravidelne svojimi prispevkami…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Honda CB500F E-Clutch vs. CB750 Hornet E-Clutch: Pre koho má zmysel automatická spojka od Hondy?
Triumph Trident 660 vs. Honda CB650R: Veľký súboj dvoch odlišných koncepcií
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Trident 660 vs. Honda CB650R: Veľký súboj dvoch odlišných koncepcií