Problém s dovezením motorky
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Problém s dovezením motorky
- Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 10 mesiacmi od
ZOMBY.
-
AutorPríspevky
-
25. júna 2008 o 8:38 #79676
italofighter
Účastník (Participant)Pocul som vselico aletakto sa nehat ojebosit hmmm sak ked idem zobrat moto a nemam ako odniest tak necham zalohu iba alebo poviem ze prachy dam ked ju zoberem a nie necham prachy a aj moto niekomu inak daj vedet kedy a pridam sa pretoze taeto kesefty nemam rad a rad by som si zasado niekoho alebo niecoho uderil xixixix ked robi zle druhym a ze vraj motorkarska rodina prd ojebavaci su to niektori xixixix 😁
25. júna 2008 o 11:57 #79677charym
Účastník (Participant)ZOMBY ale cbr900rr ma predsa velky kamion a to budi respekt aj pred motorkarmi 😀
modroocko drzim palcaky nech vam to vyjde teda25. júna 2008 o 20:04 #79678blueeyes
Účastník (Participant)Taaaakže…riadne sme to zvážili a je pravda že za ten mesiac mohli vymeniť na tej mašine aj to čo sa nedá takže, odstupujeme od kúpy a nárokujeme vrátenie peňazí… už sme im to oboznámili a ja som mala "predslov" kde nebola ani spojka slušná 😁 😇
keď vrátia peniaze..majú prísť zajtra..všetko vám oznámim… takže tento víkend sa do Dubnice nepôjde… zatial… 😛
ešte raz veľmi pekne ďakujeme za podporu a to garantujem, že hentí dvaja nepredajú už ani hovno 🤐 predbežne budem informovať25. júna 2008 o 20:11 #79679bubo
Účastník (Participant)blueeyes : …však načo by predávali hovno, keď môžu takýmto spôsobom predať tú motorku aj 3x. 😁
25. júna 2008 o 20:13 #79680blueeyes
Účastník (Participant)Bubo neprovokuj ma lebo som riadne naštartovaná 😟 ☹️
26. júna 2008 o 16:17 #79681vampirelady
Účastník (Participant)ZOMBY heeeeeej co mi tu skaces do cbr-a??? haaa? ☹️ sa mi tak kuka, ze uz si prilis dlho tam v usa a uz si sa plne adaptoval na XXXL "american hamburger girls" 😁 😁 😛
27. júna 2008 o 2:44 #79682ZOMBY
Účastník (Participant)vampirelady ale necertisa i ked si rozcertena rozkosna. a mysi to s cbrom vykecaame dame cajiku a chlapsky sa dohodneme 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji