Connect with us

Spotreba

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Spotreba

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 36 )
  • Autor
    kankoXF
    Účastník (Participant)

Moj jednovalcovy bucharko Suzuki XF 650 ma spotrebu podla stylu jazdy.

– Totalna kochacka v skupinke roznych moto: 3,9 l/100km (skoro som odpadol) 😶

– Normalna jazda 4,5 – 5,5 l/100 km 😉

– Snaha nahanat 600-vku SS skoro 7 l/100 km (dobre dostala moto na frak – ta moja) 😈

kankoXF
    Účastník (Participant)

MartineR som zabudol napisat pre teba:

Co si urobil tomu GS-ku? Co mu robis??? Vsak ono ma iba trosku papat vraj 3,5 – 4 litre/ 100 km. 🤣 🤣

p.s.: Budeme ta musiet naucit jazdit ekojazdu…. 😛

Spider
    Účastník (Participant)

Kua niektorý tu máte spotrebu ako ja na aute,teda na Logane…

sebko
    Účastník (Participant)

No naposledy som v alpach spravil na 17,2l 370km dvaja s jednym kufrom … ked nakrmim kalkulacku tak to vychadza 4.6l/100km co je celkom pekne

raptor
    Účastník (Participant)

Sebko ty nekrm kalkulacky.. ty radsej zakrmuj z olejom… volako dochadzaju boxery v zapadoslovenskom kraji 😇

MartineR
    Účastník (Participant)

kankoXF sak aj ja uz som pocul o spotrebe pod 5/100, no to by ma asi nebavilo … a co mu robim? v podstate ani nic … sem tam ponahanam jogurtakov a sem tam zas bahnomilov 😈 myslim, ze sa staci pozriet na moje stupacky a jedny cizmy rozbite nakomplet od aprila a druhe (nastastie uz so slajdrami) pokde zosuchane po prvom vikende 😈 Naposledy (v pondelok) skoro chlapci na sturci skoro odpadli, ked videli, citujem "iskrenie v priamom prenose" a potom sa pozreli na Mitasku, ktoru som naposledy obul 😈

inak mu vlastne nerobim nic, no ked si spomeniem, aku spotrebu mavala ZX9 pri podobnom zaobchadzani a popri tom som mohol zabudnut na polne a lesne chodniky a opekacky, kde si len clovek zmysli … 😈

Matooo
    Účastník (Participant)

Ja som mal pri "turistickej" 140 na 650 dragstare spotrebu 7l 😈 😶

…no pri turistickej 140-150 na VTXe 1,3 mam do 6l 🙂

Spider na Tvoju otazku mozem odpovedat len tak ze pri kludnej 110 na dialnici mam spotrebu za hodinu minimalne 2 PIVA 😁 (na motorke chodim po dialnici zriedka totizto)

klasik
    Účastník (Participant)

So spolujazdcom od 4,2 do 6litrov keď sa naháňam, nad 6 som sa ešte nedostal,

doctor
    Účastník (Participant)

Mne je jedno ci mam spolujazca a som nalozeny alebo idem sam.Mne jedno nie je ci idem 80 alebo 100 alebo 130 (sice velmi zriedkavo ale niekedy predsa).

cazzo
    Účastník (Participant)

doctor 130? 😁 😁 😁 to je už pre teba 3-ia kozmická rtýchlosť 😈

malymirec
    Účastník (Participant)

Ja presne 5

ci so spolujazdcom, batozinou alebo v kopcoch. 😇

italofighter
    Účastník (Participant)

Doktor nehambim sa za spotrebu a neskapalo to v kopci len mne xixixix ak si spominam aj brambor umrel v kopci a spotrebu do 5,5 litra a je jedno ci jazdim po roli alebo po ceste s dvoma solo alebo ako kolvek

MartineR
    Účastník (Participant)

Brambor pocul o hondach ako cuvaju v kopci, tak nechcel hrat formu a aspon skapal 😈

italofighter
    Účastník (Participant)

MartineR to bude tou automatickou spiatockou u hond asik dedicstvo z goldasa xixixixi 😈

Temny
    Účastník (Participant)

4,2-5,4

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 36 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri