Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Tak pretoto nescem baby!
Počkať, počkať… nechcem do toho vŕtať, ale aj Temny robí v pivovare 😀
Oooo bol som slovne inzultovany 🙄 🙄 🙄 aspom niekto si spomenul inak predam motorku potrebujem auto 😇 😇 😇 😇 😇 a videli ste moj novy uces 😁 a v pivovare nerobim 😟
kwasak ty si tak mudro napisla ze aj ked som mal problem pochopit musim suhlat 😉
Kwasak 🙂 krasne napisane 😉
Temny 😘 aaa preco som sa ja dalo ostrihat??? 🙄 😀
Temny tiez som myslel ze si to ty 😁
Kwasak s tebou suhlasim pekne si to napisala 🙂
ZOMBY nie su vsetky rovnake len clovek musi najst …
ved mozno si najdes taku co znesie viac piv ako ty a bude ta do toho tlacit 😘
jaRRo podla tej baby sa ti zdalo…cela ja 😁
Kwasak kokos ze prostotu (som to 2x zle precital najprv ze obdivujes moju prostatu a potom ze moju sprostotu 😁), ale na co nemam? Jaj a mylis sa ja sa rad podelim s kazdym-ou!
Taky hlboky psychologicky rozbor wow!
Idem si pustit moj oblubeny song od olimpic JA JA JA JENOM JA!
jaRRo co by som mal stoho ze by zniesla viac ako ja 😁 radsej potrebujem taku co by ma odniesla v pripade nudze! 😈
santal007 inak to co napisala kwasak je dobre alebo zle?
Som nejaky nesvoj citim sa ako keby dakto sa sparal v mojom citlivom vnutri musim sa ist uvolnit pojdem do amsterdamu kuknut red district to jedine ma dostane naspat do ZOMBYHO koze! 😈 😇
Kwasak: v Zomby-m je víc než na kolik se tváří ve svým příspěvcích. 😁 😀 Nenech se mýlit jeho téměř básnickým uctíváním všeho lehkomyslného a alkoholického 😀 On prostě jen dělá kůžičky 😁 😁
Jenže vono je to všechno úplně jinak, že Zomby. Ani ta betonová zeď polodivokých příspěvků, vtipkování, dvojsmyslů a lehkomyslné svobody mi nezabrání abych viděla skutečnost 😘 😉
ZOMBY ale Ti nakladajú… 😀
Zomby tusim ten red district idu zrusit.. 😉 tak ti ostane akurat tak coffe shop.. tam sa mozes uvolnit.. 😛 😎
ZOMBY to co napisala.. 🙄 . je skvelo napisane. 🙂
santal007 takze to vlastne znamena ze som skvely! hmm to je parada aj foto v mojom profile sami lubi vystihuje moju citlivu stranku! cendina ju pozna ved ja som skoro mnich! 😇
Chuda Zomby…. 😁 Co mu to robite? 😶 Vsak to je na maslu a zahodenie SK pasu! 😈 😈
ZOMBY ano presne toto to znamena…
ZOMBÁČ ja na tvojom mieste, tak od tej radosti aj občánku odovzdám 😀 … aj tak ťa už všade poznajú…. a tú reklamu na Budiš, to určite bolo o tebe…. Božžžžsssskkýýýýýý 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |