Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Velkonocny pondelok 13.4.2009
Kedze sa spominalo nieco o velkonocnom vyjazde, chcel by som navrhnut take riesenie:
rano 8:30 sa stretnut v Bratislave pri Tescu na Zlatych pieskoch, odtial vyrazit smer Zvolen aby to mal kazdy zhruba rovnako daleko aj z vychodu aj z oravy atd.Tam by sme sa stretli so vsetkymi motorkarmi ktory maju zaujem sa pridat a spolocne by sme sli pojazdit trochu okolie.Zobral by nas niekto kto to dobre pozna.Dufam ze aj z ostatnych kutov Slovenska tam dorazia motorkari 😁
Tak piste navrhy kto kde kedy dojde a kde sa stetne ci mu to sedi alebo nie!
Ak vsetko pojde tak ako ma, tak v pondelok taham ciaru vychod-zapad, takze stretko v strede je super 😉
A ja mám Africu vychystanú na predaj a a novú motorku ešte doma nemám. Takže nabudúce. 😕
Moc sa teším a dúfam, že sa stretneme viacerí. Každý rok chodím na Veľkonočný výjazd a vždy to dopadlo super. Je to asi tým absťákom po zime. Možno pôjde aj Wewe, pokial si to nerozmyslí. 8:30 sme pri zlatých.
Ja by som isiel. Mozete ma vyzdvihnut po ceste. Niekde v okoli HC alebo PN.
A kolkej asi v ZV? Ak bude normalne počasie tak som tam 🙂
8:30 odchod z BA, tempo udava doctor.. to znamena ze okolo 12-tej vo zvolene? 🙄 Pridavam sa 🙂
doctor ako novopečený Bansko Bystričan 😁 to nebudem mat daleko do Zvolena tak ked bude počasíčko OK sa tam vidime miláčku 😘 🙄
O 12 je toskor nerealne 😀 najskor o 13 🙂 lebo kym sa pohnu bude 9 ešte budu stat na 20 miestach ale my sa možme stretnut aj skor 🙂 BB ZV LC VK a RS ak už odzimovali 😁
kankoXF – pockaj nas pri Trnave na pumpe asi okolo 9.45 co je na dialnici. Tam sa trochu pristavime a kto tam bude pojde s nami.
sothar – dobre sa ti rype do mna?aby som ta este neprekvapil.
mirolc – tak dajme stretko vo ZV o 13 tej pri Metre.
CBR900RR – jasne ze sa vidime bracho.O 13 tej sme vo Zvolene.
pedros – som rad.Wewe volala a dufam aj ja ze sa pripoji.
Snáď sa mi to podarí stihnúť. Mám doma tri baby, musím odháňať šibačov od rána. 🙄 Ale potom by som šiel jazdiť… 👋
No som zvedavy, co z toho nakoniec bude. V pondelok volam.
mirolc nie marny napad 🙂 mozme ist okolo 12tej napriklad na ostru luku, a ostatni ked pojdu od BA, tak sa tam cestou zastavia 🙄
doctor ja sa rada necham prekvapit 😁
A čo jááá ? 😠
Amis-a maš na sobotu priepustku???
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |