Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Velkonocny pondelok 13.4.2009
Charym a ty sa nepridaš? 😶 Furby? cbr900? Mayor? silwestrik vy nič? sothar tak o kolkej sa stretneme a kde? napis mi bud sem alebo sms 😉
Kam, čo, prečo 😶
Tusim som vas aj stretol pred bojnou dnes o 11.00 👋
Ach jaj,,a ja stale bez spz..fnuk 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Chcel som dojsť ale niekto mi to mierne povedané doebal takže nič…
Silwestrik a Ty nerev, ideme lepiť Barbie na kapoty dopredu
No ja som domka cukrúši, 550km a tá zápcha pred Žiarom no hotové posvícení 😈 (pardon od Zvolena po Žiar)
Bacaono, nezanevrel som na Afriku, ale asi som dozrel na svoju prvú novú motorku, so skoro dvojnásobným objemom. Taký úplne hanbatý naháč, veď ho predvediem v plnej nádhere. 😉
Matoo, CB 1300. Tá biela s červenou na nádrži. Vo štvrtok si ju idem vziať. Európa nám bude malá 😁 .
No dnes musim uznat ze bolo dobre a ked sme sli tu trasu medzi Krtisom a Novymi Zamkami sa mi pacila.Bubo vybavil dobre pocasie az na mensi vykyv ale to ma prepacene.
AMIS – mi sme sli vsetko po starych cestach.skoda ze si nesiel ale pochopim mal si take male starosti 😉
doctor keby si vedel aku cestu sme mali my! Snad cele Slovensko bolo v autach medzi ZV a Ziarom nad Hronom. 🙂 😀 Nastastie stali na mieste v cca 15 km kolone a my sme ich nasierali nasim prienikom okolo nich….
p.s.: Mal by som si kupit silnejsiu moto… 😛
Kanko, že ti to pomaly dochádza, šak sa ti kamaráti vytrácajú z dohľadu, sorry brácho ale víš to kúpanie…..
kankoXF – vsak ked sme tadial sli uz vtedy bola zapcha.A ked kupis bar jak silnu moto aj tak ti zduchnu to mi ver.
kankoXF , mal si ist snami, my sme sli pohodovo, okolo kilecka, po prazdnych cestach. Ale na Pedrosa toho bolo uz vela, nevydrzal 😁 a odpojil sa.
Vsak ja som ich drzal stale v dohlade, len akceleracne ten moj jednobuch nestihal. Drzal som ho pod krkom, ale … 😕
Pohodovo sme isli aj my – cez dediny. 😁 Ale chcel som byt aj ja doma cim skor.
AMIS tak toto sa mi moc taaazko veri. Ze kupanie! 😁 Skor daky befel… 🤐
Pedros strelec 😁 🤣
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |