ZOMBYMOTOFOTOAPARAT
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › ZOMBYMOTOFOTOAPARAT
- Toto téma obsahuje 19 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi od
MartineR.
-
AutorPríspevky
-
29. apríla 2009 o 13:35 #81836
yagiza
Účastník (Participant)MartineR je to menej ako 15MP. A ked chces nieco natlacit na A2 si A1 (A0 ani nefantazirujem) tak sa to odzrkadli na kvalite. Zvlast ked ja som moj fotak kupila v septembri 08 a v oktobri bol na trhu uz novsi model s 15MP. No a moja pointa VMaxovi bola, ze ked uz fantazirujes, tak fantaziruj o lepsom modeli. Canon 5D MkII je uz lepsie. ale Nikon D700 je predsa len v niektorych testoch o nieco lespi 😈
29. apríla 2009 o 13:54 #81837MartineR
Účastník (Participant)yagiza nerad fantazirujem. mam D200, som rad, ze mam aspon ten (su ludia, ktori stale fotia mobilmi) a malokedy tlacim na A4, cize A3 pre mna zatial nema realne vyuzitie (mam malu obyvacku na tak velke obrazky) 😉
29. apríla 2009 o 14:38 #81838yagiza
Účastník (Participant)MartineR ale urcite by si niekomu odporucil D300 namiesto D200. a ludia co stale fotia mobilmi nie su fotografmi. I ked tu v anglii uz su sutaze ktore maju specialne kategorie na fotky fotene mobilmi 🙂
29. apríla 2009 o 16:51 #81839Venco
Účastník (Participant)Ja by som povedal, ze megapixely nie su to najdolezitejsie. Hlavne v suvislosti s velkostou chipu.
30. apríla 2009 o 5:08 #81840MartineR
Účastník (Participant)yagiza naposledy som napriklad odporucil D 40. kto potrebuje poradit, asi nema dostatocne skusenosti a urcite nepotrebuje D 300 😉 Ale v principe mas pravdu.
Venco bingo 😉 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji