Zváranie a lakovanie plastov v okolí NR až ZA
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Zváranie a lakovanie plastov v okolí NR až ZA
- Toto téma obsahuje 4 odpovede, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 6 mesiacmi od
trewin.
-
AutorPríspevky
-
17. januára 2007 o 19:01 #70999
trewin
Účastník (Participant)Ahojte, poradte mi prosim kde si mozem dat kvalitne zvarit a nalakovat plasty v okoli NR az ZA. Chcem len profi odvedenu pracu, tak ak mate kontakt na niekoho takeho, poradte.
Dik17. januára 2007 o 19:03 #71000eXeBaT
Účastník (Participant)Pošli mi foto poškodených dielov na adresu exebat(a)exebat.sk
S lakovaním ti nepomôžem, nie je nikto, koho by som s radosťou odporučil.17. januára 2007 o 19:16 #71001trewin
Účastník (Participant)eXeBaT : nie je to velke poskodenie len sa s tym treba trochu pohrat. Mal som to uz u jedneho tzv. „odbornika“ a dobabral mi to, asi sa strasne nahlil ale skor si myslim, ze robil zo seba odbornika a nezvladol to. Urcite nema na to ani vybavenie. Trochu mi odrezal zo zadnej kapoty lebo nemal taky material. To ma nastvalo. Ja chcem aby to bolo dobre urobene, nie zazraky. Mozem ti to priniest ukazat ak mi napises kam prist.
17. januára 2007 o 19:18 #71002eXeBaT
Účastník (Participant)trewin
Pre začiatok mi pošli tie fotografie a tel. kontakt na seba.
17. januára 2007 o 19:21 #71003trewin
Účastník (Participant)eXeBaT
ok, zajtra to nafotim a poslem ti to. 0905 917853 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov