Odpoveď na: Stretnutie Motorkárov v Jasenskej Doline
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Stretnutie Motorkárov v Jasenskej Doline › Odpoveď na: Stretnutie Motorkárov v Jasenskej Doline
NO takže ideme na to:
Príchod – na čele s moto pannu sothar príjemné privatanie superorganizatoroch vybavených highttechnology vysielačkami a inými srandohračkami.
Sandneme si a čo to moje uši nepočujú techno house a ten podobný bordel sa vali s hight technology vybavenia DJ 😁- no ale po menších vyhrážkách sa rinul klasický rock :77:
Takže chloro :79: :74: maš plus Ale zakrytý bazen vám nezabudnem!
Mám hlad takže si idem dať s ešte triezvim centaurom niečo na zjedzennie! Po príchode sme nemali šancu jednoznačne prsíčka :60: :29: a boli super hlavne ten kečup /moja výroba 😎 /. Ideme si rezervovať ubytko a 1x mi nikde v hoteli rezervovali izbu na pána ZOMBYHO. po 2 min vyjednavania aby som im ukazal občanku to vzdali :fuck: .
S centaurom vyražame za chuckynu vlažným turistickým tempom a pozorujeme nádheri mojho rodného kraja :75: však centauro 🙂 no keď sme asi za 45 min dorazili z martina na Novu Bystricu naložili sme chucky šup ho nazad. Centauro si vyskušal aký je to pocit viesť ozajstnú kočku sliny mu tiekli na nadrž 😘
Dorazíme a bazen stale zakrytý ☹️ objednáme si klasických 8 piviek ale pri pohlade rýchlosti čaperiek fičíme do baru na plznničku!
Vystrebeme ale už nas objavili baby takže končíme našu debatu o ženskom prirodzení :riť: a ideme si pre naše pifka! Samozrejme že nám ich niekto vyfukol ☹️ :63: , ale organizatori zapracovali a za malí momennt sme už soskali!
Čím je rda s prázdnych poharov vyšia tým je väčšia chuť isť sa schladiť do bazena baby si pomaly trhaju šaty stela ale bazen furt zakrytí a organizatory neragujú!takže pokračujeme :78:
No kedže sme dostali chuť na ovocie už sa niesli ciitroniky a aby sme zrazili ich citronovu chuť riedili sme to teqilov 😉
Sothar sme skoro nevedeli udržať na uzde 🙂
Centauro si nôtil tu svuju AJAJU AJAJU< NETAHAJ MA ZA ŇU …. ale troška mu skakala platňa. Prispolčili sa knam nejaké individia čo odmietli naše ovocie ako nnapr. EXE ale jeho chyba 😉
Takže zábava v plnom prúde ale bazen furt zakrytý!
Sothar scela asi :35: sa viať spoznať s centaurom tak si ho odniesla na hotel :43: 😉
Kedže bazen bol zakrytý išli sme sa s chucky vyzliekať do sprchy a potom ako vyhrala miss mokre tričko sme sa dlho rozprávali o medvedikoch a tak… :37:
Rano pri pohlade na centaurove trenky s m,ikulašom a sobíkmi som padol na riť! Sothar nasraná že v noci vubec nestihli pokecať o medvedikoch len jej centauro ako vie rezať drevo 😁 😁 😉
No keby chucky nemusela isť na jazdu do autoškoli /kde prišla mimoichodom opitá po sobotnejšie ochutnavke alkoholických nápojov :45: / tak zostaneme aj na sobotňajší večer!
Takže takto som to videl ja.
Foto dodám aj centaurove trenky budú i keď niečo snich vykuklo :riť:
Takže na budúce

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja