Connect with us

Odpoveď na: Tuning

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Tuning Odpoveď na: Tuning

Vidicon
Účastník (Participant)

Ja robim tuning nasledovne:

1) Chcem zvysit vykon? Dobre, mozem kupit novu koncovku (pripadne s potrubim), sportovy filter a dynojet. Vyjde ma to minimalne 30000 (bez potrubia) a zvysim vykon o 10 koni. Alebo druha varianta, predam staru motorku, dolozim 50000 a kupim o dva roky mladsiu motorku co ma o 50 koni viac. Rozdiel v cene je 20000 ale vo vykone a zivotnosti (mam novsiu) sa mi to desatkrat vrati. Co urobis? Ja zvolim druhu variantu!

2) chcem ju podsvietit? Raz som to urobil. Teraz uz viem, ze som vyzeral ako kolotocar, clovek s deckym gycovym nevkusom a ze som sa inteligencne priblizil tym vymletym malomestanom s podsvietenymi autami. Ale to ide s vekom. Farebne svetielka patria na Vianocky stromcek!

3) takze ja uznavam len ucelovy tuning, to jest ak chce niekto motorku kamikadze, nech si z neho urobi streetfightera, aby zbytocne nenicil to co je pekne a ak sa chce niekto na Black Widow odlisit od ostatnych majitelov Black Widow, nech si urobi lesticiarsky tuning s doplnkami z predajne, ale musi to byt vkusne (rozumej v style klasickej hudby, nie Britney Spears)

4) dobre typy na najlacnejsi tuning najdes na [linka]

uz som ticho. 🤐

Advertisement

Partneri