Odpoveď na: Nová vykonávacia vyhláška, nové predpisy
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Nová vykonávacia vyhláška, nové predpisy › Odpoveď na: Nová vykonávacia vyhláška, nové predpisy
tlmic „anglicko je civilizovany svet . jazdi sa na lavej strane …“ to meni cely vyznam vety 😉
raptor 😉 teda klobuk dole pred tvojimi vedomostami 🙂
milan3232 zakony v anglii su ludskejsie. az na pilbu (ktoru musis mat riadne zapnutu, inak sa nepocita ze ju mas nasadenu)a zakryte genitalie je na tebe kolko si toho oblecies a kolko nie. osobne nemam rada ked ludia pindaju do toho ze niekto nema oblecene komplet Dainese aj s celou vybavou ☹️ ta fosforeskujuca vesta sa tu nosi tiez na zaklade dobrovolnosti. ja ju nosim len ked idem do prace alebo za znizenej viditelnosti. nevidim dovod ju nosit ked je pekne slnecno a ja sa idem len tak na 300km previest.
na slovensku by ,ali kaslat na neustale menenie zakonov, ale mali by zlepsit uroven autoskol, lebo moja skusenost z pred dvoch rokov je mizeran. vyhlasky a zakony ta drvia, ale ako jazdit na ceste a v urcitych podmienkach to nie
appropo: pomoc pri havarii: v anglicku sa ta v drvivej vacsine nikto az na paramedikov nedotkne. tuna sa to aj tak na kurzom prvej pomoci uci. napriklad som videla na konkurencnom webe, kde bola opisana nehoda, ze motorkarovi bola snata prilba a sanitka a doktori nikde neboli. tym mohli narobit kopec skody. 🙂
Moto Guzzi V85 Strada: stará škola, nový charakter
BENDA 2026: Dark Flag 950, Rock 707 a Rock 250 CVT
Inovácie pre Moto Guzzi 2026 – nové farby pre V7, V85 a Stelvio
Čínske motorky: nové mená, veľké ambície
EICMA 2025 – BMW, Ducati, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi a Vespa
Benelli TRK 602 X (2025): Nová generácia dobrodružstva
Novinky motocyklov Aprilia 2026 z EICMA 2025
Reportáž EICMA 2025: Japonský štvorlístok naživo
DUCATI HYPERMOTARD V2 (2026) – hyper sranda s véčkom
Novinky Honda z EICMA 2025: V3R, nový tourer, elektrika a niečo k tomu
Kawasaki KLE500 (2026): Návrat legendy pre nové dobrodružstvá
Čínske motorky: nové mená, veľké ambície
BENDA LFC 700: extravagantný futuristický cruiser, za dobrý peniaz
Honda XL750 Transalp (2025): ľahké dobrodružstvo, veľký záber
Reportáž EICMA 2025: Japonský štvorlístok naživo
Yamaha Ténéré 700 World Raid 2026: viac kontroly, dlhší dojazd, rovnaké dobrodružstvo
Triumph Trident 800: nový trojvalcový roadster s veľkým apetítom na zákruty
BENDA 2026: Dark Flag 950, Rock 707 a Rock 250 CVT
Kawasaki Z900RS 2026 – evolúcia retro klasiky