Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,056 až 2,070 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    kweni
    Účastník (Participant)

Srdečne gratulujem všetkým ktorý sa zapojili do odchodu z MR.sk .. či už dobrovoľne alebo ne

nádherná akcia 👍

.. nech sa darí ľudia 😉

maguma
    Účastník (Participant)

Dnes som nemmohol skoro nikam, okrem pomeru, prerábam cibajskú Nivu na el aj a dokonca aj sa tam nájde, takže odteraz bude tú ruskú marhu riadiť poľské centrum riadenia ekologičných operaciji, 🤣 🤣 🤣 pevne verím, že sa dohodnú medzi sebou a motor pobeží aspoň na tri takty 🙂 🙂 🙂

ALE poobede som si to vynahradil, u mojej mamy boli hody, na ktorých som sa musel povinne zúčastniť a žiaľbohu stalo sa to čo sa nemalo stať, teraz už to aj ľutujem, 😠 r 😠 adšej som sa mal nejak vyhovoriť, ale na druhej strane ma tam niečo ťahalo a asi to bola tá nešťastná kačica 🙂 (pozor, nemýliť so slávnou svetobežníčkou a motocestovateľkou, 😟 táto bola úplne inej kvality 🙂 ) ktorou som sa praobyčajne prežral, no ale keď som videl tie oškvarky, kačacombočku a almáziu, teda kačaciu pečienku, tak tomu sa nedalo odolať a jednoducho som sa prežral a preventívne som si naordinoval šlofíka. 🙂 Po šlofíku som ešte zlopol štvrť plechu šutemíňov 🙂 a vybral som sa k wikinovcom pre mangalicakolbász from Komárno a nakoľko wikinovci bývaju cez kopec a kúsok napravo, tak som enďúroval cez rozorané kukuričné strnisko do gutalaxcity, stretol som ich po ceste aj s theom, ktorého papi odmietol uskladniť, 😟 lebo je z východu, 🙂 no a u wikina mi wika ešte predložila tanier s večerou, ale to už som musel odmietnuť, 😟 jednoducho som už nemohol o jedle ani počuť, zato theo si pochutil, lebo v Komárne mu nič nechceli predať, iba libaciu pečienku a tá mu nechutí, to je najnovší Czodyho vynález, bude to vraj robiť na ďalších ČuXYoch. 😁 😁 u wikina som rozdal bryndzu a syr nafasoval MNGKBS 🙂 a prášil domov kde ma čakal vyhladený Corgoň. Zajtra ráno upaľujem do BB na komoditnú burzu starého železa, možno tam niekoho známeho stretnem. Hastala vista seňoritas i seňores, buena nochest kivánok 😁 😁 😀 😀 👋 👋 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Itar TASSsr Špijón Mangalica Tour Comorra:

AHA:

[linka]

Bolo fasa, vďaka fšetkým…….počko od Boha 😘 Partia za 1….aj Dr. Čopprák bol furt vychechtaný 🤣

No a tá moja už před Pažrawou trpela jak hebedo……koxy boleli,

asi pre to, že V ŽIVOTE ešte nebola tak dlho ROZČAPENÁ….ani u gynekológikišša. 😈 😁 🤣

Musíme trénuwat. 🙂 🙂 🙂 😁

maguma
    Účastník (Participant)

WIKA ja som ich len prezrel a ovoňal, 🤣 viac nemôžem pre ne urobiť, 🤣 jediné čo mi chutí je pivo 🙄 a idem asi na nejaký koňak 😁

maguma
    Účastník (Participant)

yoffo ide zima, jedine tak kúpiť kozu 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😀 😀 😀 😀 👋 👋 👋 👋 jaj, jaj 🤣 🤣 🤣 🤣 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

WIKA básnička-GTXriekanka iba pre vás

išla wika do kurníka zavolala kotkodák, wikino sa vzadu ozval, čo tu vrieskaš, čo mi dáš?? 😈 😈 🤣 🤣 👋 👋 👋

bobolak
    Účastník (Participant)

Načelnik čo kokceš,,to kukáš ako nam bolo fasa čo?? 🙂 🙂 slintáš a je.bobuješ si hlavu o stenu,že si nebol s nami čo???? 😈 😈 a wikina to som thea nechal bo by ste s ním dneskam nevydržali do rána 😀 😀 😀 😀 aký by bol zlý a nasratý 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

WILLI, ná čo by som kupoval, šag udrbem jennu kozzu Bobovi, ten ju udrbal Larsóňovi….

A do ju udrbe mne ??? Tomu drbnem jáááááááááá 🙂 😉 😀 😁 😁 🤣

czody
    Účastník (Participant)

Hát idem si ja vymyslieť nejaký receptuš na ten líbací máj (či október či čo) ala czodyho aby nabudúce aj Theovi chutilo 😈

PS. kúpte ešte nejaké lóóósi chcem aj zajtra vyhrať 😁 😛

WIKA
    Účastník (Participant)

Nátchelník, ty si aký Hniezdoslav 🤣 🤣 🤣 Akosi ti tie hody uškodili. To určite bude tou prežratosťou. 😁

WIKA
    Účastník (Participant)

Czody, nám by sa zišiel aj libací október, Theo hovorí že aj november, a môže byť aj celý libací kalendár. Vlastne celý rok. iVilko, k tým mangalicovým klobáskam som ti mohla zbaliť panckreolan a ešte aj forte. Dúfam, že ti pretrávilo. Nám tu pomáha metaxa. 🤣 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

Metaxa je univerzálna, pomáha všetkým a na všetko 🙂 🙂 🙂 👋

WIKA
    Účastník (Participant)

Toľko sme sa už dávno nenarehotali

maguma
    Účastník (Participant)

yoffo ale bobo potom utrpí spadnutie z jennej kozy, to je horšie ako keby hapal z lešenia, zožeň mu miesto kozy capa, aj ten býva záhradnikom a záhradník býva najčastejším vrahom v detektívkach, bobolaka by bola škoda, chudák malý, radšej mu podrž 😈 😈 😈 😀 😀 😀 👋

WIKA
    Účastník (Participant)

Vilko, neser ňa , dobrého aj málo stačí a Boboláka mi nesiahaj. Lebo najbližšie dostaneš od neho bakuľou od Lorda. 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,056 až 2,070 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri