40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
26. októbra 2013 o 6:24 #86438
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Drop veľký alebo fúzatý (Otis tarda) – najväčší lietajúci vták Európy (lieta na Kawasaki), súčasne vták, aj vtákológ.
No, asi to bude narcis . 👋26. októbra 2013 o 6:26 #86439przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Theo, ty tu už nevypisuj, šak si už mal byť niekde pri Veľkom Krťoši, qa… 😁
26. októbra 2013 o 6:32 #86440theo
Účastník (Participant)Dviham prdel, rozkaz 👍
26. októbra 2013 o 6:48 #86441yoffo
Účastník (Participant)To tam budú aj szwiňožrúti z Bazmegcity ??? 😶 😶 😶
Magyari, varte, isten, málo bude ! 😈 😁
26. októbra 2013 o 7:04 #86442VANUCCI
Účastník (Participant)Vonku hmla jak hovado, viditeľnosť do 50m a ja na mojom drakovi / viď. 25.10. o 20.26 hod / nemám hmlofky 🙄 🙄 😕 🤣
26. októbra 2013 o 7:29 #86443VANUCCI
Účastník (Participant)Už sa to zlepšuje už vidno cca 125m 🙂
26. októbra 2013 o 16:35 #86444przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)VANU , nakoniec bola viditeľnosťcelkom dobrá, aj Theo dorazil v poriadku a spoločný pokec sme ukončili potom v Kolárove. Dám len jednu fotku, Yoffo fotil calý deň, určite pridá nejaké album.
Dnes inak veliký deň, NGŠTDPH prišla s Yoffom ako ladvinka na motorke – a pre cestu domov stále nevolala taxík 🙂 👍 👋
Gratulujeme a dúfame, že jej to odhodlanie dlho-dlho vydrží a bude hnať Yoffisa do všetkych akcií geriatrikov, také baby potrebujeme… 😘 😈
[linka]26. októbra 2013 o 16:52 #86445Bopsik
Účastník (Participant)Čak,
si frajer, že sa Ti podarilo dostať Yofficu na moto. Dúfam, že si ju nevyplašil agresívnou jazdou.
Ja som bol na plechovom výlete v Poporade, segra sa dožila 60-tky.26. októbra 2013 o 16:54 #86446Bopsik
Účastník (Participant)Poporad = Papraď, či Potrat, Papi-raď, preklepaný Poprad.
26. októbra 2013 o 17:59 #86447bobolak
Účastník (Participant)A som doma! 👍 kua to dnes bola super jazda, 👍 👍 v papikove šecko v porádečku,ringišpíre fungovali,kinderkaffé ok, 😛 zmrzlinu som nekoštoval(niečo aj nabudúce)prekuknutie miesta ČUMu 😶 😶 ,,,komisia odsúhlasila 🙂 🙂 cesta späť na jedničku,paniyoffová spokojná,si myslím že čak už musí premaľovať prilbu…. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
26. októbra 2013 o 18:08 #86448bobolak
Účastník (Participant)A ešte dodám pikošky…jazdili sme ako vždy,,opalil som theovi lak,, 😀 😀 a vyprovokovali šamanalapaja že vypálil výfuky na tej novej mašine 👍 👍 👍 👍 👍 👍
26. októbra 2013 o 18:53 #86449WIKA
Účastník (Participant)Bobo ahooooj! Prosím ťa, aký lak to spomínaš, veď Theo ťa sfúkol aspoň 4 x (slovom štyrikrát). Dúfam, že si kúpil Alenke aspoň srdiečkový balón alebo marcipánové srdiečko z lásky!!!!!!!! 🤣 🤣 🤣
26. októbra 2013 o 19:09 #86450maguma
Účastník (Participant)prvá GTX riekanka
bobolák páli lak, bobolák páli lak 😈 😈 😈 😀 😀 👋
26. októbra 2013 o 19:17 #86451WIKA
Účastník (Participant)Koštoval si mangalicové klobásky? Čo tie klobásky boli natlačené v básnickom čreve? Keď máš také myšlienky?
26. októbra 2013 o 19:26 #86452czody
Účastník (Participant)Doma som už aj ja, dnešný deň stál zato 👍 👍 👍 Počasie na jedničku, ňamóky ešte lepšie, navštívené miesta parádne aj s trochou nosztalgie (všetko poprvé 🤐 😈 😇 ) a toto všetko s márha dobrou partiou, no čo lepšie si priať 🙂 Tu je pár fotiek aj keď skutočný album dodá potom Yoffo veď si k tomu aj ľahol 🤣
[linka]Ináč keď som dorazil domov, vybalím kufor, ňamóku mangalicovú položim na lavicu, vyzlečiem sa, otočím sa a kalbásze preč 😶 😶 😶, dzecko podozrivo ticho vo vedľajšej izbe a už sa vo veľkom ochutnávalo 🤣 😈
[linka] -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji