Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,041 až 2,055 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Drop veľký alebo fúzatý (Otis tarda) – najväčší lietajúci vták Európy (lieta na Kawasaki), súčasne vták, aj vtákológ.

No, asi to bude narcis . 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Theo, ty tu už nevypisuj, šak si už mal byť niekde pri Veľkom Krťoši, qa… 😁

theo
    Účastník (Participant)

Dviham prdel, rozkaz 👍

yoffo
    Účastník (Participant)

To tam budú aj szwiňožrúti z Bazmegcity ??? 😶 😶 😶

Magyari, varte, isten, málo bude ! 😈 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Vonku hmla jak hovado, viditeľnosť do 50m a ja na mojom drakovi / viď. 25.10. o 20.26 hod / nemám hmlofky 🙄 🙄 😕 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Už sa to zlepšuje už vidno cca 125m 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

VANU , nakoniec bola viditeľnosťcelkom dobrá, aj Theo dorazil v poriadku a spoločný pokec sme ukončili potom v Kolárove. Dám len jednu fotku, Yoffo fotil calý deň, určite pridá nejaké album.

Dnes inak veliký deň, NGŠTDPH prišla s Yoffom ako ladvinka na motorke – a pre cestu domov stále nevolala taxík 🙂 👍 👋

Gratulujeme a dúfame, že jej to odhodlanie dlho-dlho vydrží a bude hnať Yoffisa do všetkych akcií geriatrikov, také baby potrebujeme… 😘 😈

[linka]

Bopsik
    Účastník (Participant)

Čak,

si frajer, že sa Ti podarilo dostať Yofficu na moto. Dúfam, že si ju nevyplašil agresívnou jazdou.

Ja som bol na plechovom výlete v Poporade, segra sa dožila 60-tky.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Poporad = Papraď, či Potrat, Papi-raď, preklepaný Poprad.

bobolak
    Účastník (Participant)

A som doma! 👍 kua to dnes bola super jazda, 👍 👍 v papikove šecko v porádečku,ringišpíre fungovali,kinderkaffé ok, 😛 zmrzlinu som nekoštoval(niečo aj nabudúce)prekuknutie miesta ČUMu 😶 😶 ,,,komisia odsúhlasila 🙂 🙂 cesta späť na jedničku,paniyoffová spokojná,si myslím že čak už musí premaľovať prilbu…. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

bobolak
    Účastník (Participant)

A ešte dodám pikošky…jazdili sme ako vždy,,opalil som theovi lak,, 😀 😀 a vyprovokovali šamanalapaja že vypálil výfuky na tej novej mašine 👍 👍 👍 👍 👍 👍

WIKA
    Účastník (Participant)

Bobo ahooooj! Prosím ťa, aký lak to spomínaš, veď Theo ťa sfúkol aspoň 4 x (slovom štyrikrát). Dúfam, že si kúpil Alenke aspoň srdiečkový balón alebo marcipánové srdiečko z lásky!!!!!!!! 🤣 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

prvá GTX riekanka

bobolák páli lak, bobolák páli lak 😈 😈 😈 😀 😀 👋

WIKA
    Účastník (Participant)

Koštoval si mangalicové klobásky? Čo tie klobásky boli natlačené v básnickom čreve? Keď máš také myšlienky?

czody
    Účastník (Participant)

Doma som už aj ja, dnešný deň stál zato 👍 👍 👍 Počasie na jedničku, ňamóky ešte lepšie, navštívené miesta parádne aj s trochou nosztalgie (všetko poprvé 🤐 😈 😇 ) a toto všetko s márha dobrou partiou, no čo lepšie si priať 🙂 Tu je pár fotiek aj keď skutočný album dodá potom Yoffo veď si k tomu aj ľahol 🤣

[linka]

Ináč keď som dorazil domov, vybalím kufor, ňamóku mangalicovú položim na lavicu, vyzlečiem sa, otočím sa a kalbásze preč 😶 😶 😶, dzecko podozrivo ticho vo vedľajšej izbe a už sa vo veľkom ochutnávalo 🤣 😈

[linka]

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,041 až 2,055 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri