Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,071 až 2,085 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

WIKA čo už padla druhá metaxa 🤣 🤣 , ste tam traja a neviete čítať 🤣 🤣 , veď ja bránim boba pred tým kozokmínom yoffom 🙂 🙂 , on by mu bol schopný aj poslednú kozu vytrhnuť spod lešenia a bobík bu nám hapal a urobil by si bibinko 😠 😠 , nech mu ju ukradne na zimný tréning ale nech bobovi podrží……….. dosku 🙂 😀 😀 😀 😀 👋 👋

P.S. Metaxu s mierou 🙂 🙂 😁

WIKA
    Účastník (Participant)

Džube ďateľ do kôry? Ty si hroší ako čiriklo dubinel.

WIKA
    Účastník (Participant)

Si prežratý, a teraz nemôžeš spať. Lepšie uderená metaxa do hlavy, ako uderená kačamaj (to je tá druhá nie tá egyptská) tak už nepodbobovávaj, a máš si dať duchnapárty a ísť drichmať. Lebo ráno skoro vstávaš. A teraz sa chystáme na tlstého býka od Vanucciho. 😘 😘 😘

maguma
    Účastník (Participant)

Pssssssssssssssttt, už buvám 🙂 🙂 😀 😀

yoffo
    Účastník (Participant)

Ó………na VANUCCIHO tlstéhobýka sme zabbuddli…. 🙂

Theo dal okoštuvať….no…..ňamóka turbo 🙂 👍

Taký dobrý, až szvietil……..originál východný tlstýbýk z Tschernóbyľu…….mňam…….zajtrá dobíjám baterky. 🤣 🤣 🤣

A nemzabudnite, zajtrá sa mení čas zo ZULU na ZULU 🤣 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

WIKA
    Účastník (Participant)

Yoffo, dúfam, že tie nášlapy objednáš, aby ich mohla NGŠT používať čo najčastejšie. 👍 👍 👍 Budeš mať na to celú zimu. Musíš ju psychicky pripraviť aj na Kaportur 2014 čo je tiež viac ako 100 km. Dnes to bolo super. Je jedna z nás. 🙂 🤣 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Vidíme sa na fotkách, to kde vlastne sme boli?

Kozel, na zdravie! 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Odkaz pre prvú časť Theofila, odchádzam do BB, keď sa ti ráči zobudiť, zavolaj, toto je paranč 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀

kingston
    Účastník (Participant)

Starci na chmeli (ci na libaoktobri) pozdravujem vas z historickych zemi ceskych. Nacelnik chystaj diskobolos, v utorok podvecer hlasim prepad v magumovciach (alebo magukozach – ved ma tu celkom popletiete 😈 ) .

maguma
    Účastník (Participant)

Uz som pred zojomom a davam 3PŠMK je tu mlha jak hwd kingston kozy su modny hit pozoniarov kradnu poziciavaju a vobec robia s nimi rozne nemravne veci prichod do puebla ohlas dopredu nech je 3PŠMK nacapovane

theo hadam nedrichmes ja som uz v tretom okrese ale neviem ako na to platia wikinove poucky precitaj si paranc

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Kluci a kľučky normálne vám záviďujem ten včerajšok. 👍 Tak ma navnadíte, že budúcu sezónu sa budete musieť schovávať, lebo budem všade, 🙂 budete sa báť otvoriť konzervu, lebo ešte aj v nej bude VANUCCI 🤣 🤣 🤣

Som rád, že ste mali super deň.

Tu je teraz viditeľnosť tak maximálne do 25 m hmla taká, že sa dá nožom krájať ☹️

No nemvadí o 10.00 ZULU si drbnem ďalšiu F1, veď tohto roku som videl úplne všetky, tak to už dokončím tento ročník bez straty desiatky. 🙂

Poobede keby sa ukázal oszkár, tak dám voľačo okolo komína, lebo aj včera sa poobede vyjasnilo.

Theovi nemverte. Veď som mu dal iba jednu fľašu tlstéhobýka. On ju jedol celé dva týždne a ešte tvrdí, že mu zostalo pre vás? 🤣 On vám určite doniesol slede v oleji 😀 😀 šak ho poznám, ta ne bratm? 😎

No idem urobiť jednú vec, zatvorím dvere na tunelovičovi, lebo hlapci z východu veľa hmly expedujú, to znamená, že bude dosť cigariet 😁 a ono sa to tu u nás pod Dargovským priesmykom všetko hromadí.

No je ešte jedna možnosť, že urobíme tunel pod Dargovskými horami a pustíme to ďalej na západ 😁 😁 😁

wika magumovi si mala dať z toho vášho gutalaxu a hneď by bola prežratosť vonku 😶 🤣

WIKINO
    Účastník (Participant)

Nazdar jazdiči. Všetko je O.K. Jeho Excelenciu Thea , veľvyslanca Ost Gubernie, sme v poriadku odprevadili spolu s dedom Otom na cestu domov 👋 👋 👋 👋 . Takýto víkend bol ojedinelý na akcie a počasie koncom roku 🙂 👍 . Terazky už móžeme sa pripraviť na zazimovanie.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bol som pred chvíľou pozrieť Gambovcov, vravia, že včera večer už zmrzlina nešla, zato varené víno ano.

Ani Bobo sa nevrátil, aby im spravil obrat s tou zmrzlinou. 😀

Zháňal som všade také gumové poníky s tou píšťaľkou v zadku, ale nemali, len čínske. Také nechcem, musím vybaviť u náčelníka, nech mi jedného poníka upečie z tých svojich špeciálnych záplat… 😀 😁

josi
    Účastník (Participant)

Nacelnik, vidim tvoju motorku na burze v BB – reku vypijeme nejake nealko, ale nejako sa mi ta nepodarilo najst. Skoda….

maguma
    Účastník (Participant)

josi pobehoval som tam doobeda s Pištom aj Julom, Julo ešte bol v robote zobrať cédéčka z vášho výletu do Čiech, nebol si ty na inej burze???? 🤣 🤣 😁 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,071 až 2,085 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri