40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
12. januára 2014 o 21:35 #90460
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Len tak:
13. januára 2014 o 5:43 #90461WIKINO
Účastník (Participant)Dobré ránko. Ná de ste fšeci. Pomeristi už makajú. 🙂
Rentoši oddychujú po prehýrenej noci. 😶
Včera Podbrezovan skoro zložený. Narýchlo som ešte zložil zapalovanie, ale musím zavolať ešte iskrohladača mjr.Ronyslava fon Žochárovic nech hladá. Už som nemal nervy nájsť chybu. Už to ani mne nepálilo , tak som zdrhol do Trogároviec.
Yoffo nepíše asi má dohryzené prsty od tej zubatej ryby. Musím pozrieť do rýbárskeho poriadku či je vóbec dovolené loviť tuto rybu v tomto čase aby sme mu nemuseli nosiť do ťurmy vodu. 😈
Message for Frco only: 142 /8213. januára 2014 o 6:38 #90462przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)WIKINO, sklamal si. Čakal som tuning fotky večer – a nič.
Ako to, že niekto niečo robí a traja pri tom nefotia? Nehorázne!
Asi sa nerobilo nič, zas len reči… 😁Tak ale troch z oblasti vedy, kým ste čerství:
SpJÚ-SM nažhavil všetky svoje počítače, povolal všetkých svojich vedeckých pracovníkov (vrátane dôchodcov) a riešia tvoj rébus „Kua Nemecko a Gúria Farkambra„
Momentálny stav je taký, že …“a Gúria Farkambra“ je pravdepodobne skomolená fonetická interpretácia výrazu „ugorj a farkamra“ (skoč mi na chvost) – je často používaný výraz na dolnej zemi a znamená doslova „skoč mi na k.k.t“ … 😈
Problém je ale s prvou časťou „Kua Nemecko“… – tu sa názory rozchádzajú a počítač vyhorel, keď po tisíckrát zadanej otázke furt vyhadzoval preklad, že to znamená jednoducho „Kua Nemecko“ Povolali sa ajťáci, po oprave sa ozvem.Pre Bopsika: hajó je loď, každý to predsa vie, kto videl Felliniho „E la nave va“ 😁
(SpJÚ-SM = Spojený jazykovedný ústav slovensko-maďarský)
Kto to dočítal až sem, buď nemá čo robiť, alebo sa mu nechce, ako mne… 😈
Pekný deň vám, getroši… 😘13. januára 2014 o 7:22 #90463yoffo
Účastník (Participant)😈 😈 No, a že číta maximálne 3 riadkové príspefky.
Ale píše jak magyarszký žandár getrošistickij.
😈
Haňba mu.
😈Gúteň mórgeň.
Haňba mi.5x papiky 😈
13. januára 2014 o 7:23 #90464kingston
Účastník (Participant)Dobré ráno, mne sa tiež nechce.
Dnes udreli mrazy aj vo wikinovciach? holvana drotár & žobrák?
P.S. holvana Winetú? 😇 😁
holvana = hol van a = kde je
(nie som taký hazardér ako papi a hneď z kraja týždňa to od Bopsika nechcem schytať takže nepíšem že preňho) 😈 😇13. januára 2014 o 7:31 #90465kingston
Účastník (Participant)A tutok je papirhajo (preklad – papiho loď ):
13. januára 2014 o 7:43 #90466WIKINO
Účastník (Participant)Papi pracovalo sa ale dvorný vkladač /WIKA/ je v službe a ja PC analfabet to neviem. Nedá sa nič robiť musíš dočkať do stredy. Samozrejme poobede. Večer sú naplánované iné možnosti. 🙂
To Gúria farkambra asi budeš mať pravdu. Keď som bol malý chlapec tak to mne neprezradil.
Kingston drotár zo žobrákom ukončili svoju púť v Krušovciach. Odišli do divedelného dôchodku.
Veď v tejto rozvinutej kapitalistickej spoločnosti by nemalo byť žobrákov a drotárov. 😈13. januára 2014 o 8:56 #90467przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)…“Nuž, ak o niečom neviem NIČ, tak sa snažím zistiť, o čo ide, reakcia potom nevyznie prvoplánovo.
(za seba: nikdy som nekomentoval niečo, o čom viem NIČ)“…Vysoko zásadový Yoffo, tak pridaj friško niečo konkrétne o tých 3 riadkových príspevkoch. Už si napamätám, kde som o tom písal 😁
😈 + Ak by ste tu neligotali svojimi cudzojazyčnými „vedomosťami“, aj mne by stačili dva riadky.
P.S. Ešte som niečo chcel, ale nemám v tom jasno, idem sa spýtať motobabky… 😉
13. januára 2014 o 9:18 #90468yoffo
Účastník (Participant)Nie fšade, kde si myslíš, že si, tak si tam, ale prafda je takáto:
tak tam si neni. (rozzumíš???, PAPI ???)A chceš zaskrutkovať withwortha do metrického ?…….výsledok..?……je to nejaké strhnuté.
5x papiky 😈 😈 😈 😈 😈
13. januára 2014 o 9:36 #90469przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Yoffo, na toto ti račej SS, lebo… 😈
13. januára 2014 o 9:42 #90470przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Niečo aktuálne: Rastislavom všetko najlepšie k meninám 👍 😘
13. januára 2014 o 10:00 #90471theo
Účastník (Participant)To je kazdeho osobna vec ci ma meniny alebo narodeniny. 5x 😈
13. januára 2014 o 10:01 #90472zefototh
Účastník (Participant)O troch riadkoch som písal ja, priznávam dobrovoľne. (kua papi je na koni) aj keď som to poplietol, že papi, ale on písal o troch minútach na videu.
Kúúa, to je pamäť, čo? 😁
Skoro ako papi. 😛13. januára 2014 o 10:09 #90473Bopsik
Účastník (Participant)Keď dá niekto do albumu viac ako 3 fotky – ani nepozerám… 😟
13. januára 2014 o 10:26 #90474theo
Účastník (Participant)Bopsik, som vypocital, ze ked niekto da do albumu napr. 33 fotiek, tak raz pozeras a 10x nepozeras. 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji