40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
13. januára 2014 o 10:35 #90475
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Zefo, veď sranda, ale práve preto vyzvedám aj u Yoffa, veď on je neomylný a vždy dobre informovaný (dostane včas SS a tak…). Stále však čakám na jeho odpobeď, lebo zatiaľ sa len vyhovára… 😁 😁 😁
Theo má zase pravdu, tak tým Rastislavom, čo dneska nemajú meniny, sa ospravedlňujem.
Na svoju obhajobu uvediem len, že mám taký sprostý, staromódny, málo disktétny kalendár tu na stole, nie tak moderný, vysoko diskrétny, ako FB… 😁13. januára 2014 o 12:00 #90476theo
Účastník (Participant)A ty papi ako vies aky je fasbukovy kalendar ked si tam prudko NENI?? haaaa?? 😶
teraz si sa zasamoprezradil, takze si tam asi inkóňító 😈 😁13. januára 2014 o 12:17 #90477Mlhos
Divák (Spectator)Neviem no myslim ak mam cim, ze meniny su vo verejnom kalendari tak to je vec verejna, ostatne zalezitosti svatba umrtie pohreb narodeniny narodenie dietata plat penzia rodinne podmienky atd… je vec sukromna
13. januára 2014 o 12:24 #90478sHARk
Účastník (Participant)Papi: ja mám… 🙂 Ďakujem! 👍
13. januára 2014 o 12:31 #90479przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Theo, ja neviem, aký je FB kalendár a či existuje vôbec. 😈
Ja viem len, že čo sú na FB, sú oveľa mudrejší, ako ja – veď stačí, keď čítam napr. Mlhoša.
Ja už len zabúdam, ale zas mne to nevadí.
Do porcelánu trafím a ak je možnosť, zalezem pod strechu, keď prší. 😈13. januára 2014 o 13:03 #90480Bopsik
Účastník (Participant)Papi,
Ty vraj nie si na fasbúku. Neviem prečo, čo Ťa k tomu viedlo, ale to je jedno, to je Tvoja vec.Ja mám iný zážitok. Existoval (alebo existuje) sociálna sieť Badoo. Ja som sa tam raz zaregistroval v dobrej viere, lebo mi prišla od nich nejaká otázka, či pošta. Vo vyplňovaní profilu bola otázka, či sa zaujímam o mužov, alebo o ženy. Zaškrtol som, že o ženy, normálka. Po cca týždni som zistil, že server začal posielať všetkým cca 50-ročným ženám v okolí, že mám o nich záujem, nech mi napíšu a tak. A to bez toho, aby som ja niekoho oslovil.
Tak isto mne začali chodiť od bab správy, že majú o mňa záujem. Dokonca aj od kolegyne, čo sedí so mnou na tej istej chodbe v budove. Spýtal som sa jej, že či to poslala – vraj nie, nič neposlala, blbosť. Keby ma chcela zbaliť, príde osobne…
Takže Badoo rozposielal takéto správy bez vedomia registrovaných členov. Horšie bolo zrušiť účet. Asi po treťom potvrdení, že naozaj chcem zrušiť účet, napísalo, že ho deaktivujú, ale keby som si rozmyslel, že sa dá obnoviť, údaje zostávajú.
Na FB sú tiež veci, ktoré ma iritujú. Príklad: Vidím peknú fotku s peknou babou s peknými ceckami, či zadkom, kliknem, že pozriem lepšie, a FB označí, že sa mi to páči (čo nie je vždy pravda), a iné praktiky…
Ale to zase neznamená, že tam nebudem chodiť, dá sa tam niekedy aj dobre pobaviť, ako aj na MR, Motocykel, či inde… Len treba byť opatrný.P.S. Jožo Ráž (Elán) má vraj tretí počítač, ale ešte ho nikdy nezapol, a mobil má 5 rokov, a tiež ho ešte nezapol, (údajne, som čítal) – tiež spôsom existencie, každý má svoju filozofiu a svoj systém komunikácie.
Stejne budeme všetci do 10 rokov začipovaní…, už v OP bude čip, prejdeš okolo niekoho s čítačkou a vie o Tebe čo chce…, za chvíľu to budú nastreľovať deťom pri pôrode do zadku.
13. januára 2014 o 14:12 #90481przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bopsik, už som to viackrát…
Ale veď všetko sa stále mení, tak znova, nech:
Bol som tiež na viacerých oných. Bol to ťažký boj, kým som sa odtiaľ dostal, dokonca ešte stále existujú pracoviskové staršie compy, kde ma možno vedú, ako registrovaného – len ja tam už nie som a neviem o tom. Ani vedieť nechcem, lebo už nie som historik, záhradkár, radista, modelár, stavbár, grafik, už som len motorkár…
Za obrovský úspech som považoval, keď som obmedzil svoje pôsobenie na mr, nič som k tomu nechcel, FB už vôbec. Nemám na to čas a koho potrebujem, viem, ako sa nakontaktovať.
Znova som sa ale nejakým nedopatrením dostal medzi mlynské kolesá: veď aký má význam, že teraz píšeme na RJS aj sem, veľa geriatrikov aj na mr, na FB, ja občas aj na BCafe?
A teraz ma oslovili ďalší renomovaní zakladatelia nemenovanej novej stránky ( a Yoffa asi tiež, lebo pýtali naň telefón… 😁 ) – že či by sme mali záujem pokračovať u nich, lebo idú niečo dať dokopy…Časovo sa to obsiahnuť nedá, informácie, ktoré by sa týkali všetkých, sa v tom blúdisku takto pre väčšinu strácajú. Aj keď sa oznamy pridajú na viaceré miesta, aktualizácie často už nie.. Škoda reči, vieme to všetci. Preto som svojho času napísal, že idem dopreč, ale bez obáv, veď čítať vás budem… 😉
Takto pomaly nebudeme unáhlené stádo, ale po obrovskej vesmírnej pavúčine blúdiaci jednotlivci… 😁 😁
13. januára 2014 o 14:17 #90482kavis
Účastník (Participant)Bopsík a to čo má byť ty máš nejaké známosti na tom Badoo bo ja som tam tiež a už pár rôčkou a mne stále nič a pritom tiež sa mi páčia baby 😇
13. januára 2014 o 14:41 #90483Bopsik
Účastník (Participant)Papi,
presne, na MR to bolo do určitého času celkom dobré, teraz sa to triešti. Už je to trošku smutnejšie, veľa ľudí sa urazilo,…
… ale nájdeme cestu k sebe, pomaly, tí čo chceme…Kavis,
badoo s tým asi prestal, lebo veľa ľudí sa vtedy nakáblovalo.Tiež som nezrušil účinkovanie na MR, i keď tam takmer vôbec nepíšem. Na RJS občas zájdem, ale ešte som necítil potrebu tam zakladať účet, ak budem cítiť potrebu, zaregistrujem sa. Nebudem každý týždeň na inom serveri, jak unáhlený stádnik. Časom sa to vyprofiluje, že kde je optimálne prostredie…
13. januára 2014 o 14:57 #90484przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bopsik, je to jednoduché. Mali by sme sa držať náčelníka, za ten obrovský kus práce, čo pre komunitu robí, si to zaslúži.
Vilo to celé preniesol sem, tak som tu. A všetci, čo len tu byť chcú.
Síce sme vraj pod hrozným útlakom, ale táto banda mi za to stojí… 😈
Do koho by som inak furt vrtal? 😁13. januára 2014 o 15:16 #90485motobabka
Účastník (Participant)Papikám, a čo sa ma chceš spýtať ?
13. januára 2014 o 15:22 #90486kavis
Účastník (Participant)Maji a ty to vôbec netušíš šak papi po inej kukol a Gizka ho pristihla tak že modrú kočoňu by ste mohli variť 😇
Ja tiež neruším účty a prispievam tam kde to má zmysel a kde sa dá zabávať 😈
13. januára 2014 o 15:28 #90487Bopsik
Účastník (Participant)Obaja máte pravdu.
Mimoriadne neoponujem – súhlasím. 👍13. januára 2014 o 15:30 #90488przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Kavis Oportunista Purkyně 😈
Baby, cez SS sa ma môžeš spýtať, čo som sa ťa chcel spýtať… 😈
(Ale nie, srandujem, máš SS 😘 ).13. januára 2014 o 16:01 #90489theo
Účastník (Participant)Myslim ze tieto nase keci tu ci tam su len preklenutim casu a zaroven cakanie na nove stretnutia a vieme ze tam sme taki aki sa pozname, tuto je to ako lizat rit cez foliu /ci zmrzlinu cez sklo/ uz som zabudol… 😶 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji