Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,056 až 11,070 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Hogu, na RJS si toto o hodne vylepšil, odpoveď pre teba je tam. Tam si už dal Petra Baláža – a je to on, ano.

Pre ostatných:

1) Je to auto SKOPAK, vyrábaná vtedy v Pakistane na báze Škoda Octavia Combi.

2) Peter Baláž

3) Je to zrkadlový obraz Bizona, obrátený negatív.

Hog
    Účastník (Participant)

No Papi jseš dobrý!
    S tím autem- docela ještě matně si „vybavujem“ , když jsem to ve SM ( pro mladší nepamětníky
    Svět motorů) četl, tak mě trochu zmátlo řízení  v p r a v o , Ale v Pakistánu a Indii se snad
    doposud vlevo jezdí,ne?

3. Ani ve snu by mě nenapadlo, že budeš takovej „filuta“ a obrátíš snímek ! 😛

Hog
    Účastník (Participant)

Ještě skromný dotaz !  Jak jsi to převrátil, když nápisy jsou správně ! 😟 
    To mě hlava  n e b e r e !! 😟

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Jirka, v Indii a Pakistánu dodnes jazdia vľavo, vpravo, stredom aj krížom, je úplne jedno, na ktorú stranu namontujú volant.

No a tá titulka s Bizónom je pôvodná, mnou nemanipulovaná, fakt.
    V časáku technického zamerania je to trochu faux-pas, veď nejde o silvestrovské číslo. 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

V novinárskej praxi je úplne bežné zrkadlové otáčanie fotografií. Deje sa to buď z nepozornosti – otočený negatív, alebo z grafického hľadiska. Tvár by mala smerovať dovnútra časopisu, nie von,… atď.  Najviac to kole do očí ak sú všetci gitaristi ľaváci, len Paul McCartney pravák. 
    Ale keď je motorka naopak, to zbadá len papi…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Jasné, aj reklamné materiály SUZUKI  mali zrkadlové  fotky Banditov, no pekné. 😁
    Pán „výtvarník“ si už asi inak nemohol pomôcť, tak ponúkali motorky s radením na pravej strane a brzdovým pedálom na ľavej. 😈

Jedna taká fotka z praveku sa zachovala aj mne, dokonca s Bizónom, tak sa nečuduj, že som si to všimol aj v časáku. Tú svoju som však (anno) vyrobil omylom. Otočil som ju až teraz v elektronickom veku po prefotení.

Bopsik
    , tak si teda vyber do kompozície, z teho grafického hľadiska: 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Vyrobil som dvoch Bopsikov. Jeden je z pravej polovice tváre, druhý z ľavej. Ktorý je krajší? Myslím, že obaja sú skvelí:

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Obaja sú škaredý, ale ten pravý menej pije… 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ten alkoholický nos mám z lyžovačky na Lomnickom sedle. Tak som ho tam spálil, že som mal do rána jednu hnisajúcu mokvajúcu bombuľu. Odvtedy mám s tým rypákom problém. Vyrieši to až drevený spacák.

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi kua zasa som sa narehotal ani stalone ešte není  😁  😁  👍

apa
    Účastník (Participant)

Gutenmóórgen papi ty si jedna úprimná maaarha  🙂  😈  😁 

Bopsik – odolal si mu statočne  👍 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kingstone, ja nezačínal…

Inak Bopsikov nos, na ktorého sa aj štamgasti zo staničného bufetu sa pozerajú s nemým úžasom, sme už preberali  viacerí  starších témach a aj osobne.

Navyše z Kaporov či Borovičkovej Sihote vieme všetci, že nepije. 😈 
    Tak som bol trochu familiárny, no… 😈 Keby oficiálny, tak píšem …“ sú škaredí“… 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

No,
    pomaly s tým nepije… zas až taký tvrdý abstinent nie som. Niekedy si do toho červeného nosa aj dám. A keď idem medzi slušných ľudí, robím si na nose mejkap. Medzi Vás, samozrejme, márhy, nemusím. K Vám s tým nosom celkom zapadnem.

Bopsik
    Účastník (Participant)

… a že my sme škaredí, ľaví aj praví? Neverím.
    Všetky staré baby sa za mnou obzerajú, že:
    „Pozri, aký má nos…“
    „Kukaj aký mladý a taký prepitý…“

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bopsik, len žartujem. Si krásny… 😘  🙂  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,056 až 11,070 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri