40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
28. decembra 2014 o 22:00 #97710
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hogu, na RJS si toto o hodne vylepšil, odpoveď pre teba je tam. Tam si už dal Petra Baláža – a je to on, ano.
Pre ostatných:
1) Je to auto SKOPAK, vyrábaná vtedy v Pakistane na báze Škoda Octavia Combi.
2) Peter Baláž
3) Je to zrkadlový obraz Bizona, obrátený negatív.
29. decembra 2014 o 7:08 #97712Hog
Účastník (Participant)No Papi jseš dobrý!
S tím autem- docela ještě matně si „vybavujem“ , když jsem to ve SM ( pro mladší nepamětníky
Svět motorů) četl, tak mě trochu zmátlo řízení v p r a v o , Ale v Pakistánu a Indii se snad
doposud vlevo jezdí,ne?3. Ani ve snu by mě nenapadlo, že budeš takovej „filuta“ a obrátíš snímek ! 😛
29. decembra 2014 o 7:11 #97713Hog
Účastník (Participant)Ještě skromný dotaz ! Jak jsi to převrátil, když nápisy jsou správně ! 😟
To mě hlava n e b e r e !! 😟29. decembra 2014 o 7:20 #97714przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Jirka, v Indii a Pakistánu dodnes jazdia vľavo, vpravo, stredom aj krížom, je úplne jedno, na ktorú stranu namontujú volant.
No a tá titulka s Bizónom je pôvodná, mnou nemanipulovaná, fakt.
V časáku technického zamerania je to trochu faux-pas, veď nejde o silvestrovské číslo. 😁29. decembra 2014 o 19:02 #97715Bopsik
Účastník (Participant)V novinárskej praxi je úplne bežné zrkadlové otáčanie fotografií. Deje sa to buď z nepozornosti – otočený negatív, alebo z grafického hľadiska. Tvár by mala smerovať dovnútra časopisu, nie von,… atď. Najviac to kole do očí ak sú všetci gitaristi ľaváci, len Paul McCartney pravák.
Ale keď je motorka naopak, to zbadá len papi…29. decembra 2014 o 20:04 #97717przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Jasné, aj reklamné materiály SUZUKI mali zrkadlové fotky Banditov, no pekné. 😁
Pán „výtvarník“ si už asi inak nemohol pomôcť, tak ponúkali motorky s radením na pravej strane a brzdovým pedálom na ľavej. 😈Jedna taká fotka z praveku sa zachovala aj mne, dokonca s Bizónom, tak sa nečuduj, že som si to všimol aj v časáku. Tú svoju som však (anno) vyrobil omylom. Otočil som ju až teraz v elektronickom veku po prefotení.
Bopsik, tak si teda vyber do kompozície, z teho grafického hľadiska: 😈
30. decembra 2014 o 17:56 #97719Bopsik
Účastník (Participant)Vyrobil som dvoch Bopsikov. Jeden je z pravej polovice tváre, druhý z ľavej. Ktorý je krajší? Myslím, že obaja sú skvelí:
30. decembra 2014 o 18:45 #97721przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Obaja sú škaredý, ale ten pravý menej pije… 😁
30. decembra 2014 o 19:57 #97724Bopsik
Účastník (Participant)Ten alkoholický nos mám z lyžovačky na Lomnickom sedle. Tak som ho tam spálil, že som mal do rána jednu hnisajúcu mokvajúcu bombuľu. Odvtedy mám s tým rypákom problém. Vyrieši to až drevený spacák.
30. decembra 2014 o 22:15 #97726bobolak
Účastník (Participant)Papi kua zasa som sa narehotal ani stalone ešte není 😁 😁 👍
31. decembra 2014 o 8:43 #97728apa
Účastník (Participant)Gutenmóórgen papi ty si jedna úprimná maaarha 🙂 😈 😁
Bopsik – odolal si mu statočne 👍 😁
31. decembra 2014 o 11:11 #97730przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kingstone, ja nezačínal…
Inak Bopsikov nos, na ktorého sa aj štamgasti zo staničného bufetu sa pozerajú s nemým úžasom, sme už preberali viacerí starších témach a aj osobne.
Navyše z Kaporov či Borovičkovej Sihote vieme všetci, že nepije. 😈
Tak som bol trochu familiárny, no… 😈 Keby oficiálny, tak píšem …“ sú škaredí“… 😁31. decembra 2014 o 13:32 #97731Bopsik
Účastník (Participant)No,
pomaly s tým nepije… zas až taký tvrdý abstinent nie som. Niekedy si do toho červeného nosa aj dám. A keď idem medzi slušných ľudí, robím si na nose mejkap. Medzi Vás, samozrejme, márhy, nemusím. K Vám s tým nosom celkom zapadnem.31. decembra 2014 o 13:42 #97732Bopsik
Účastník (Participant)… a že my sme škaredí, ľaví aj praví? Neverím.
Všetky staré baby sa za mnou obzerajú, že:
„Pozri, aký má nos…“
„Kukaj aký mladý a taký prepitý…“31. decembra 2014 o 16:13 #97734przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bopsik, len žartujem. Si krásny… 😘 🙂 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji