Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,071 až 11,085 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    ahojko
    Účastník (Participant)

Bopsik,

keby si si takym stylom tojase odfotil, tak jedneho by si mal s malymi, a jedneho s velkymi… 😁  😁  😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    úplne sebakriticky musím uznať, že tentokrát máš pravdu, jednoducho sa Ti nedá oponovať. 👍

Servusko,
    moje tojáše sú už také staré, že sa bojím ich zobrať do ruky, aby som nedostal salmonelózu…  🤐

…vonku je vojna, fronta sa blíži, streľba je stále bližšie a bližšie… 😈 
    bacaono
    Účastník (Participant)

Bohafan ….staré baby už dávno veďá že „Polla nosa poznáš kosa!“ 👍  😈 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Príde chlap na kožné:
    „Pán doktor, ja mám ftáka ohniváka.“
    „To Vás tak páli, alebo ho máte taký červený?“
    „Nie, on mi odhníva…“

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

maguma
    Účastník (Participant)

Konečne sa mi podarilo pripojiť na internet a čítam tu veľké ticho.Ticho je aj okolo výstupu na Tribeč, asi ste sa zľakli tej výšky ale po niekoľkých kôňzultáciách s tunajšími turistami mi bolo doporučené neliezť na Tribeč, ale keďže ste veľké marhy, zmeníme cieľ a pôjdeme na Marhát. Je to kopec nad Nitrianskou Blatnicou a vraj je zaujímavejší ako Tribeč, je na ňom vysoká rozhľadňa a aj cesta je kratšia, dve hodiny zulu. Na Tribeč to trvá 4 až 5 hodín zulu a treba ísť už okolo 7:00 ráno aby sme tam o dvanástej boli. Hore na Marháte sa dá opekať aj variť guláš, cestou hore sa ide vedľa renesančného kaštieľa, ďalej je rotunda sv. Juraja, ktorá je zaradená medzi národné kultúrne pamiatky, pri poľovníckej chatke sa nachádza infotabuľa o sv. Hubertovi, patrónovi poľovníkov, asi 200 metrov od rotundy je studnička, kde sa dá nabrať voda a hore sa nachádza železný kríž a nová rozhľdňa s krásnym výhľadom, je odtiaľ vidieť Považský Inovec, Vtáčnik, Tribečské pohorie, Biele Karpaty od Beckova až po Devín a na druhej strane od Novák až po Galantu.

zatiaľ sa prihlásili, majankovci, apa, bzučo, ja, miruško, yoffo, keiko, červeňovci…………………..

proviant – slanina, klobása, haďma a nožík, sekerku na drevo na oheň vezmem ja, nezabudnuť na pitný režim

zatiaľ toľko, neskôr ešte upresním časy

maguma
    Účastník (Participant)

OZNAM

Výstup na Marhát sa uskutoční dňa 6.1.2015 t.j. v utorok. Stretneme sa o 9:30 v Nitrianskej Blatnici na malom námestičku, pri odbočke z hlavnej cesty a o 10:00 by sme začali samotný výstup, najprv po zelenej turistickej značke a potom budeme pokračovať po žltej až k rozhľadni. Doporučujem všetkym účastníkom aby sa dobre obliekli a obuli, každý si zabezpečuje stavovanie a nápoje sám, hore založíme oheň a tam sa môže opiecť slanina alebo špekáčky a pod. Čaj si treba dať do termosiek, nejaký rum sa hádam nájde. Podľa predpovedi počasia by malo byť pekne, zoberte si ďalekohľady a foťáky

maguma
    Účastník (Participant)

Vážení účastníci Mažolafestu 2015
    Mažolafest – Krušovcetreffen 2015 sa koná dňa 7. 2. 2015 v KD Krušovce. Mažolu5 dáme dole v piatok t.j. 6. 2. 2015 v ranných hodinách a počas celého dňa sa budú pripravovať výrobky na sobotnú akciu. Krušovcetreffen 2015 sa síce koná v sobotu, ale kto chce môže prísť už v piatok popoludní, aspoň nám pomôže pri chystaní výrobkov. Ubytovanie si budete môcť objednať na Kopačke alebo v penzióne Batavya, ktorý sa nachádza vedľa Kopačky. Podrobné informácie k ubytovaniu sem dám zajtra, idem ešte niečo prejednať s prevádzkármi týchto zariadení.
    Poprosím všetkých prihlásených aby uhradili účastnícky poplatok do 23. Januára, potom už budeme musieť začať s nákupmi a celkovou prípravou Mažolafestu.

Číslo účtu je 2982448953/0200 IBAN SK81 0200 0000 0029 8244 8953

Do správy pre prijímateľa uveďte svoj nick alebo meno alebo číslo telefónu
    Toto by bolo pre dnešok všetko, zajtra sem hodím info k ubytovaniu

solim
    Účastník (Participant)

Maguma    a kolko je ten poplatok na mažolafest?  Už som zabudol …  🙂   Asi stárnem …  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

solim

prave som sa docital na RJS ze dvadsat euro..

maguma
    Účastník (Participant)

Mažolafest – Krušovcetreffen 2015

Včera som to nenapísal, tak dopĺňam dnes, poplatok na osobu je pre tento rok 20€ na osobu.
    Čo sa týka ubytovania, dnes som dohodol takýto spôsob – cenu ubytovania som dohodol tak, že zostala na vlaňajšej 10€ na osobu. Ubytovanie je dohodnuté vo vám známych hoteloch Kopačka a Puk. Vlani boli výhrady k Puku, pôvodný nájomca ho už od jari neprevádzkoval a na jeseň ho prebrali majitelia Kopačky, v novembri bol hotel zavretý, všetko sa popravovalo, celý hotel je vymaľovaný a od decembra už funguje s novým personálom. Vzhľadom k tomu, že vlani som mal problémy s prevádzkarkou pre objednané izby, na ktorých sa nikto potom neubytoval, lebo niektorý sa rozhodli po zabíjačke ísť domov, navrhujem takéto riešenie. Všetci tí, ktorí sa chcú ubytovať, nech pošlú s účastníckym poplatkom aj sumu za ubytovanie 10€ za osobu/noc, ja zložím pred zabíjačkou zálohu za ubytovanie a vec bude vybavená. Kto už poslal s účastnícky poplatok a chce ubytovanie, nech dodatočne pošle sumu za ubytovanie a do správy napíše- ubyt.-
    Däfam, že vám toto vysvetlenie stačí a v prípade, že nie, mi napíšte alebo zavolajte.

gara
    Účastník (Participant)

Pozdravujem Vas všetkych a prajem všetko naj naj v novom roku,aj keď neskoro ale predsa. Čo najviac kilometrov  bez nehody a v pohode prajem 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

Kto by chcel byť ubytovaný v penzióne Batávya, môže kontaktovať priamo penzión na adrese – venomplus@centrum.sk alebo tiboranovcin@gmail.com alebo mobil priamo na majiteľa penziónu p. Anovčina 0911556575, alebo vám to vybavím aj ja, ak mi dáte vedieť, stačí nahlásiť počet nocí a lôžok.

gara
    Účastník (Participant)

Maguma,vybral si statnú 🙂 mangalicu?

PINCO
    Účastník (Participant)

Cafte vsetci, co to tu zamrzlo??? len sa chcem opytat, ci sa toho roku kona GT a kde , zatial vsetko …… 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,071 až 11,085 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri